Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość lumpeksów

Mam już dość tematów o lumpeksach!!!! Załóżcie sobie jedne wątek zamiast........

Polecane posty

Gość dość lumpeksów

zamieniać całe forum w zachwalarnię szmaciarni:o No sory, ale nie każdy chce kupować łachy po kimś, a wy tylko krytykujecie i ciskacie się, że każda dyskusja zamienia się w kłótnię:o To jest forum MODA, a nie LUMPEKSY:o

Gość kto ci każe tam kupować
?

Gość zniesmacz
a ja mam dosyć też tematów o dietach,gdzie nie wejdziesz wszystkie sie odchudaja i truja d...Do ch.. czy wy naprawde nie macie tematow do rozmów

Gość skoro masz dość
to to jaki grzyb zakładasz kolejny???!!! a jak Cię to drażni to nakabluj do modera:-P Temat -moda moda = ubrania a te można też nabyć w lumpeksach :-P

Gość aaaa...ii...
a mnie to pierdoli,czego ty dziecino masz dość....

Gość aaaa...ii...
i założyć to ty sobie możesz....torbę na łeb... założę się ,że z wiochy zabitej jesteś...

Gość aaaa...ii...
babcia gienia często drapie mnie w kapę, ale tylko szydłem rozmiar 6, bo mówi, że wali mi serem spod fistacha:(

Gość aaa...iii...
nie wiem jakim slangiem pisał podszywacz,ale marnie mu poszło...hieihie pewnie to autorka we własnej osobie...

Gość powiem tylko...
nie kupuje w lumpeksach,nie odchodzam się nie mam kompleksów...dlatego nie wypowiadam się nigdy na forum bo jak się zaczne chwalić to napenwo bedzie źle a nażekać nie mam na co :/