Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony człowiek

Gdzie i za ile...

Polecane posty

Gość elao
odezwij sie! pomysl ze to jest dziecko powstale z Waszej milosci jak piszesz, ono juz sie w Tobie rozwija, a Ty zamiast okazac mu milos obmyslasz plan morderstwa zastanow sie, napisz jaka decyzje podjelas

Gość Twoj facet
Twojego faceta nie stac napewno na prostytutki? albo brzydzi sie nimi?? dltego jest z Toba... jestes za darmo...

Gość elemelek11111111111111
zanim wkleję, prosze moderię o niekasowanie tego topiku- to jest fragment literatury i ja licze jedynie na dyskusję, a nie na bluzganie i zamartwianie się od kiedy dziecko to dziecko. dziękuję z góry. 5 października Od dzisiaj żyję. Rodzice, jeszcze o tym nie wiedzą, ale już jestem. Mam być dziewczynką- blondynką o niebieskich oczach. Wszystko to już jest ustalone, nawet to, że będę kochać kwiaty. 19 października Niektórzy twierdzą, że jeszcze wcale nie jestem osobą i że tylko moja mama istnieje. Ale przecież ja jestem prawdziwą osobą, tak samo jak okruszynka chleba jest chlebem. Mama istnieje i ja też istnieje. 23 października Już zaczynam otwierać usta. Pomyślcie tylko, że mniej wiecej za rok będę się śmiać, a potem mówić. Wiem, że moim pierwszym słowem będzie: MAMUSIA 25 października Dziś zaczęło bić moje serduszko. Odtąd będzie bez chwili odpoczynku bić przez całe moje życie. Po wielu latach zmęczy się ustanie, i wtedy umrę. 2 listopada Codziennie jestem troszkę większa. Zaczynają się kształtować moje rączki i nóżki. Ale będę musiała długo czekać, zanim zdołam stanąć na tych nóżkach i pobiec w ramiona mamy, albo zanim te małe rączki potrafią narwać kwiatów i objąć tatusia. 12 listopada Na rączkach zaczynają mi się tworzyć paluszki. Jakież są śmiesznie małe! Będę nimi mogła głaskać mamę po włosach. 20 listopada Dopiero dzisiaj mama dowiedziała się od lekarza, że żyję tutaj, pod jej sercem. Ach, jakże musi być szczęśliwa! Cieszysz się mamusiu? 25 listopada Mamusia i tatuś chyba już myślą o tym, jakie mi dać imię. Ale przecież nie wiedzą, że jestem dziewczynką. Chciałabym mieć na imię Kasia. Robie się już taka duża. 10 grudnia Rosną mi włoski. Są miękkie i błyszczące. Ciekawe jakie włosy ma mamusia? 13 grudnia Już niedługo będę widzieć. Wokół mnie jest ciemno. Gdy mamusia wyda mnie na świat, będzie tam pełno słońca i kwiatów. Ale najbardziej chciałabym zobaczyć mamusie. Jak wygladasz mamusiu? 24 grudnia Ciekawe, czy mama słyszy szmer mojego serduszka? Niektóre dzieci rodzą się chorowite. Ale moje serce jest silne i zdrowe. Bije tak równo: puk-puk, puk-puk. Bedziesz mieć zdrową córeczkę mamusiu! 28 grudnia Dzisiaj moja mamusia mnie zabiła.

Gość on Cie nie kocha
przeczytaj jeszcze raz doikladnie te wszystkie wypowiedzi na tym forum!!!! zanim zrobisz najwiieksze glupstwo swojego zycia, ktore zniszczy Cie psychicznie!

Gość on Cie nie kocha
nie mysl tylko o sobie egoistko!!!!!! pomysl o dziecku!!!! nie idz na latwizne!

Gość on Cie nie kocha
dziecko to nie jest problem, ktorego od tak mozna sie pozbyc..... pozostawi na zawsze slad w Twojej psychice...........

Gość on Cie nie kocha
trzba bylo nie uprawiac seksu, konsekwencje znalas.... zanim poszlas do lozka!!! teraz to juz dzieci w podstawowce wiedza!!!!

Gość jestes nie odpowiedzialna
w życiu nie chcialbym miec takiej dziewczyny pustej.... brzydze sie Toba........

jestes zwyczajna morderczynią!!!!!!

na usuniecie Cie stac? a na dziecko nie???? jestes zalosna....

rodzice widocznie nie potrafili Cie dostatecznie wychowac i nauczyc cio to dobro a co zło..... jestes wyrodna matka!!!!

Gość do autorkiiiiiiiii
poczytaj w necie na czym polega zabieg, bo z tego co widac nie masz bladego pojecia, to zywcem wyrwanie nieukształtowanego dziecka z macicy, we środka zostaje ono rozerwane na czesci !!!! wiesz jakie potem mozeswz miec problemy zdrowotno-psychiczne. szkoda gadac. nie lepiej urodzic i oddac, ja nie zabijam pajaka i muchy bo one tez chca zyc, a ty chcesz popełnic morderstwo na własnym dziecku. wyobraz sobie , ze nie bedziesz mogła spokojnie spac w nocy, bedziesz sie budzic zlana potem z płaczem wyrwana z koszmaru sennego, bedziesz brac prochy na złagodzenie objawów, bedziesz wrakiem czł, i bedziesz codziennie udawła sama przed soba ze wszystko jest ok, patrzac na inne dzieci, bedziesz próbowała zapomniec o tym, nienarodzone dziecko bedzie ci sie śniło po nocach, to bedzie koszmar , twoje zycie bedzie wielkiem snem na jawie !!! chcesz sie przekonac ze tak bedzie....zrób to a nigdy tego nie zapomnisz, myśli samobójcze to najsłabsze zło z tego wszystkiego. nic sie nie martw po jakims czasie niedługo spotkasz sie ze swoim dzieckiem tam w innym swiecie, i nie bedziesz mu umiała powiedziec dlaczego to zrobiłas

Gość witaj syneczku
Masz już trzynaście lat. Dzis są Twoje urodziny. Dziękuję, że jesteś. Co rano budzę się wcześniej i szykuję Ci kanapki do szkoły. Już od dawna nie myślę, co by było gdyby... Już wiem, że to była dla mnie jedyna dobra droga. A tak niewiele brakowało, żebym nie miała dla kogo dziś piec tego torta... Samotne macierzyństwo jest trudne. Leczenie ran zadanych sercu jest trudne. Ale przynajmniej do kurwy nędzy nie jest bezwartościowe, plastikowe, puste i wyjałowione z głębszej treści. Jak słowa kocham cię wypowiadane niegdyś przez twojego ojca...

Wspaniale wyznanie az mnie ciarki przeszly... Czy kobiety nie sa wsapniale,silne ...? To Ci goscie-nieodpowiedzialne gnojki ktore sie nie poczuwaja do odpowiedzialnosci.Czasem to az sie chce zygac jak sie slyszy takie historie.Wszystko pieknie a potem tylko podeszwy widac jak taki jeden z drugim spieprza .Gowniarstwo i tyle. Nie generalizuje bo rozni sa ludzie.I rozni faceci.Kobiety tez.Jedna to zrobi druga nie.Moja znajoma to zrobila.Zyje- ma sie dobrze Niby wszystko ok.Ale powiedziala ostatnio ze- kara musi byc .Czyli cale lata sa wyrzuty sumienia.Jak mozna byc tak naiwnym i wierzyc w to ze pojde-wyskrobie \"problem\" i szlus-zamkniete drzwi..... Wiem jedno przynajmniej pod tym wzgledem mam pozadnego faceta.Chocby miedzy nami bylo nie wiem jak zle i co sie stalo -corke kocha ponad wszystko i nigdy jej nie zostawi.

do autorki..... ciekawe czy powiesz swoim nastepnym dzieciom (o ile je bedziesz miec.... w co watpie)??? powiesz im jaką jestes wyrodna matka???? powiesz im ze zamordowalas z zimna krwia ich braciszka/siostrzyczke????? ... mają prawo to wiedziec..... .... napewno Cie znienawidza....

znienawidzilabym matke swoja jesli dowiedzialbym sie od niej lub od kogos innego.... ze usunela mojego brata/siostre..... a dziecci ktore bedziesz miec/o ile bedziesz miec kiedys sie dowiedza...... i cio wtedy????????????????????????????????????????

Gość Zrozpaczony człowiek
ZROBIŁAM TO!!!!!! I WIECIE CO....I CZUJE ULGĘ!!!! MIALAM WSPARCIE UKOCHANEGO FACETA I NADAL JESTESMY RAZEM.

Gość wwwwwwwwwww
wspólczuje ci, a wasze rozstanie to tylko kwestia czasu bezduszna