Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atomówka21

Związek z policajntem pracującym w wydziale kryminalnym...Co wy na to???

Polecane posty

Od pewnego czasu jakiegoś miesiaca spotykam się z fajnym facetem,którego jedyną wądą(dla mnie pociągającą :)) ) jest to że pracuje w sekcji Kryminalnej...Nie często pokazujemy się razem na mieście bo jest to małe miasto i wiem co ludzie by powiedzieli...ale ja zaczynam Go bardzo lubić....Wiem też ile moich dawnych znajomych którzy mają na bakier z prawem jak się o nas dowiedza odsuną się ode mnie...Poradzcie mi co robić????

Gość na drugie mam zocha
niech ktos to wrzuci na najbardziej debilne cytaty pls :O😭

Ja też mam małżonka w Policji sekcja dochodzeniowo śledcza. Co prawda moje miasto jest duże, ale co z tego? I tak byłam narażona na szykany, co mam głęboko w dupci:) Jak chłop zasługuję na Twoje zainteresowanie i późniejszy związek to nie powinno interesować Cię, „co ludzie powiedzą”, Chociaż wiem, że czasem to trudne.

Gość heraktalia
wiesz samo to ze to pala to juz masakra !!!!!!! a ze pies z kryminalnej to juz calkiem frajerstwo !!!!!!1 lepiej go rzuc i nie zadawaj sie z psami bo to ma krotkie nogi a pozatym oni bija zony !!! wiem o tym mam kilka kolezanek zon palek ,ktore sa bite regularnie...

Gość a teraz rozumiem
dlaczego nie pokazuje sie z toba. ty sie puszczasz z zonatym facetem.

Gość pracowalam z takimi
na komendzie. Jako kumple ok, nigdybym nie chciala takiego faceta!!!

do a teraz rozumiem....TO NIE JEST TAK!!!!!!!!!!!!!chodzimy na imprezy poznałam wszyskich jego znajomych,tylko On nie może poznać moich znajomych :(( dla mojego dobra...boje się ich reakci :((

:) Ja sama mam przyjemność bycia z policjantem z tej samej sekcji. I co? I nic, chłop jak chłop - to, że akurat zajmuje się tym a nie czym innym nie ma znaczenia, a w zasadzie jest pociągające ;)

nie chcę rozbijać żadnych związkó...ma dwójkę przepięknych dzieci żonę którą kocha...ale spotykanie się z Nim to chyba nie zbrodnia????

Gość pracowalam z takimi
a wiecie ile oni maja na boku? oczywiscie sa wyjatki. Ale zeby nie sklamac na 300, znalazlam takich gora 5ciu. Jeden pracowal na komisariacie,jego dziewczyna ze mna w pokoju siedziala. Walil ja w rogi jak tylko potrafil,wszyscy o tym wiedzieli, tylko nie ona:O Nie chciala wiedziec:O

Gość a teraz rozumiem
dla mnie to zbrodnia, zarowno twoja jak i jego. skoro zone kocha to poco pakujesz sie w ten zwiazek? dlaczego wchodzisz z buciorami w czyjes zycie? nie zal ci jego zony?

Gość heraktalia
pies zawsze bedzie psem pamietaj o tym malo jest normalnych glin wiekszosc to frajerstwo chcace blysnac na cudzej krzywdzie.sa bardzo zlymi ludzmi ,moze krzywi ich ta praca ale oni mysla ze sa bogami ,ale tak nie jest to zwykli prosci zakompleksieni i zadufani w sobie frajerzy!!!

do brak mi słów na ludzki amok...:JEŻELI KTÓRAŚ ZE STRON SIĘ ZAKOCHA ....WYCOFAM SIĘ :(( BO WIEM ILE DLA NIEGO ZNACZĄ DZIECI...A DZIWKĄ NIE JESTEM....

Brak mi słów... ..ale żeby nie było tak kolorowo, jest wiele minusów np. to gdy mamy zaplanowany miły wieczór a tu bach! do roboty kochanek musi lecieć :P Generalnie nienormowany czas pracy, to nic ciekawego. Z drugiej strony mam więcej czasu dla siebie i nie muszę się ograniczac tylko do tego mojego \"łosia\" ;)

Gość pracowalam z takimi
mala poprawka,"starzy"policjanci sa ok, mlodzi chca pokazac co to oni nie sa. Sa gora,kazda kobieta to szmata...

Gość pracowalam z takimi
zciekawosci - tym bardziej maja mozliwosci na kochanki. Ona dzwoni zeby przyjechal,a on mowi zonce ze go wzywaja do roboty;)

Gość czy dobrze zrozumiałam
piszesz, że on ma żonę, którą kocha...to po cholerę się z tobą spotyka, nie zastanawiałaś się nad tym?

Gość Ojciec Dyrektor R
ogolić im głowy!