Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atomówka21

Związek z policajntem pracującym w wydziale kryminalnym...Co wy na to???

Polecane posty

No własnie jak jest to jest wspaniale :) I to się powinno doceniać. My małżeństwem nie jesteśmy, ale tak żyjemy. Dzieci tez nie mamy - chociaż nie wiadomo czy teraz coś mi w brzuszku nie rośnie ;)

............jEGO ŻONA MIESZKA Z DZIEĆMI 100KM OD JEGO MIEJSCA PRACY...CO WAM JESZCZE NAPISAĆ?ŻE CZUJE SIĘ JAK KOCHANKA I NIA JESTEM I JEST MI Z TYM DOBRZE???

Atomowka bycie kochanką znudzi Ci się... on prawdopodobnie nie odejdzie od żony - wszak hehe ja kocha ( żenada ) Nie wplatuj się w chory układ, wiem co mówie...

Gość a teraz rozumiem
facet kocha zone, a pomimo to ty sie szmacisz i puszczasz z nim. daj sobie z nim spokoj.nie zabieraj dzieciom taty.zniszczysz jego zycie

WSZYSTKIEGO TRZEBA W ŻYCIU SPRÓBOWAĆ...A JA DZIECIOM OJCA NIGDY NIE ZABIORE BO SAM BYŁAM KIEDYŚ DZIECKIEM I WIEM ILE DLA MNIE ZNACZYŁ I ZNACZY OJCIEC :))

WSZYSTKIEGO TRZEBA W ŻYCIU SPRÓBOWAĆ...A JA DZIECIOM OJCA NIGDY NIE ZABIORE BO SAMA BYŁAM KIEDYŚ DZIECKIEM I WIEM ILE DLA MNIE ZNACZYŁ I ZNACZY OJCIEC :))

....ALE JAKOŚ TO DO MNIE NIE DOCIERA...JEDNYM UCHEM WLECIAŁO DRUGIM WYLECIAŁO...MOŻE ŻYCIE ZA MAŁO MNIE JESZCZE SKOPAŁO PO DUPSKU????

Słuchaj cokolwiek byśmy tu Tobie napisali - zrobisz i tak jak chcesz. Bo tak jak napisałaś, przeczytałaś, pomyślałaś, ale zaraz znalazłas inne wytłumaczenie - korzystniejsze dla Ciebie, ale tylko pozornie. Tez kiedyś niekogo nie słuchałam, a najbardziej zagłuszałam to co podpowiadał mi rozsądek:) Życzę powodzenia.

Dzięki serdeczne...I buziak wielki dla Ciebie że nie oceniasz mnie jako kolejną złą kobietę która chce omotać faceta rozbić mu rodzinę,odebrać kontakt z dziećmi...Ja wiem że to co robię nie do końca jest zgodne z moim sumieniem i na medal nie zasługuję :)) ale musze do tego dojść sama...A narazie dobrze mi z tym...Pozdrawiam