Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wszelki wypadek

BADANIE NA HIV

Polecane posty

Gość na wszelki wypadek

witajcie,chcialabym zrobic sobie badanei na obecnosc wirusa HIV.Mimo,ze nei spalam dotad z nikim to mialam kontakt z krwia,wiec na wszelki wyapdek chcialabym sie przebadac.Powiedzcie proszeNA CZYM POLEGA TA ANONIMOWOSC??? przy badaniu nei podaje sie imienai i nazwiska??

Gość erotomano gawendziarzo
nie. Po badaniu, na bilbordzie koło imienia, adresu i nazwiska zamazują ci gębe...

Gość na wszelki wypadek
to nie jest zabawne.Prosze o powazne odpowiedzi,Bo nie wiem w jaki inny sposob mozna np odebrac wyniki badan i je zrobic skoro sie nie ujawnia tozsamosci?

Gość erotomano gawendziarzo
nie wiem, pewnie dostaniesz jakąś kartę z numerkiem i z tym wrócisz po wyniki

Gość coza bzdury piszecie
w aptece kupisz test, mozesz go sama wykonac w domu. jest drogi ale jesli nie chcesz chodzic do przychodni to jest to jakies rozwiazanie. w przychodni badanie krwi jest bezplatne i teoretycznie anonimowo je wykonujesz...... ae tylko teoretycznie a zwlaszcza jesli mieszkasz w malym miescie..... lepiej wiec kup test pozdrawiam i zycze negatywnego wyniku:) wierze ze taki bedzie:):)

Gość a ile kosztuje ten test w
aptece?

Gość majestic
wiem to z pierwszej ręki,bo miłam praktyki w lab, idziesz do lekarza lekarz wypisuje skierowanie na badanie, i z tym idziesz do laboratorium, tam jest tylko jedna osoba na rok od spraw HIV tylko znią ma sie kontakt, nikt inny o tym nie wiem w lab. i ona robi to badanie, ( około 1/rok jest pozytywne ) nie mozna isc sobie do lab i powiedziec ze sie chce badanie na HIV. Tak jest u mnie w lab, nie wiem jak w innych miastach....

Gość ktosiekktosiek
Ale przeciez badanie mozna wykonac w Punkcie Konsultacyjno-diagnostycznym, w duzych miastach idzie sie i od reki robi badania Anonimowo i bezplatnie! Posrednictwo lekarza chyba nei jest konieczne,chyba,ze sie robi w zwyklej przychodni..Tak slyszalem... Myle sie?

Gość edilla
Ja tez sie wybieram na to badanie,ale bardzo sie boje......czy jesli okaze sie ze mam hiv-to moje dni sa policzone...???