Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_ 22

chłopak 24- jesteś tu gdzieś?

Polecane posty

Gość dziewczyna_ 22
no właśnie dlatego stworzyłam ten topik, żebyś nie pomyślał, że Cię olałam, skąd mogłam wiedzieć, że nas skasują?

Szczerze to nie wiem dlaczego tamto skasowali?? Różne rzeczy ludzie tu wypisują w \"życiu erotycznym\", nie wiem czy coś skandalizującego napisaliśmy, czy ktoś po nas coś dopisał i temat poszedł do kosza... Bardzo mi miło, że stworzyłaś ten wątek. Chyba pierwszy raz w życiu takie zainteresowanie wzbudziłem, chociaż tylko poprzez internet, niemniej - jest to przyjemne :-) Pozdrawiam Cie z tego miejsca ciepło i serdecznie. Przytuliłbym Cie chętnie jakby się tylko tak dało na odległość :>

Gość dziewczyna_ 22
eee tam, nie bądź taki skromny:) fajnie mi się z Tobą pisało, wiec postanowiłam-zrobię pierwszy krok i się udało:) tak naprawdę to chciałam się zapytać jak Ci się wtedy film spodobał, no wiesz, ten francuski dramat psychologiczny:) też bym Cię chetnie uściskała ty czarusiu:):)

Gość dziewczyna_ 22
hmmm, kusisz:) no dobra coś tam skrybnę, tylko już nie dzisiaj bo wieczorem mam utrudniony dostęp do komputera zazwyczaj, chociaz wolę forum, krócej czekasz na odpowiedź, ale skoro nalegasz:) no jak ten film, z happy endem?:)

Krócej? No nie wiem, ja moge ustawić sprawdzanie poczty co jedną minutę i jak będę przy komputerze to odpisuję od razu :) A tu nam jeszcze skasują temat i co :P Film miał happy end :D

Gość chłopak 24.
wiesz...najbardziej lubię słodkie przytulanki i z wujkiem Edkiem i rozmazywanie nasienia na udach:classic_cool:

Gość dziewczyna_ 22
u mnie strasznie wolno sie wszystko otwiera, zauważyłes w jakim tempie odpisuje, więc zanim wyślę i otworzę maila, to trochę czasu minie, ale dobra możemy spróbować:) dzisiaj już musze kończyć, jak mówiłam najbardziej uchwytna jestem po południu, pa:)