Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niiiga

piersi

Polecane posty

Gość Niiiga

czy wy lubicie rozmiar waszych piersi??? bo ja nie

Gość onaaaaaaaaaaa
nie cierpię, wstrętne A

zaczelam lubic:)ale nie do konca:)jeszcze roku temu bylam strasznie niezadowolona z mojego b ale odkad pojawil sie facet i pieszczoty piersi jakos cos sie z nimi stalo i zaczely rosnac...a moze to tylko tak bez powodu...w kazdym razie z b zrobilo sie c. no a potem zaczelam brac pigulki ni i w ciagu okolo 3 miesiecy c przemnienilo sie na d!!takze teraz jestem wlasciwie zadowolona bo mam duze pelne piersi.jedyne ale to tyle ze jedna jest troche mniejsza od drugiej i gdy urosly stalo sie to troche bardzoej widoczne a moze tylko mi sie tak wydaje...nie wiem ale przez rok 2 numery to duzo...a ile masz lat?moze maja jeszcze czas

Gość Niiiga
ja mam 20lat i tez mam misieczke D

Gość Niiiiga
kurcze a myslalam ze tylko ja mam D i w przeciwienstwie do mnie wy lubicie ten rozmiar fajnie!

Gość Niiiiga
no ja mam juz faceta i mu sie podoba ale mi jakos wydaje sie on za duzy

niiiga,ale to tez zalezy od budowy ciała,bo ja np jestem zaokraglona i mi sie to D \"gubi\" ,a jak dziewczyna jest szczupla to tez inaczej wyglada:) Ale skoro Twojemu facetowi sie podoba to nie widze powodu do zmartwien:)

Gość Niiiiga
szczupla nie jeste, mam 20 lat i waze 63kg czasem wsztydze sie moje biustu denerwuje mnie to ze sie tak patrza

Gość Niiiiga
siakas jedna----a ciebie nie denerwuje jak ktos sie patrzy na Twoj biust??

Gość Niiiiga
ja tez staram sie unikac dekoldow,ale ja chyba jestem przewrazliwiona na ich punkcie bo nawet nie za bardzo lubie kiedy moj facet je piesci

ojj nie mozesz tak myslec bo potem zero przyjemnosci z seksu:) Naucz sie je lubic i zacznij je traktowac jako atut,a nie wade i zlo konieczne;) A jesli idzie o dekolty-lubie,ale nie mam gdzie zakladac takich bluzek,no bo przeciez nie do szkoly;)

Gość Niiiiga
dzieki za rade postaram sie je zaakceptowac!!!

Gość deboirah
ja tez mam miseczke D,i nie cierpie mojego biustu!!moj chlopak go uwielbia i nie chce zeby zmalal, ale ja bym bardzo chciala mniejszy. bo mam problemy z zakupem ladnego stanika:(( wszedzie tylko male rozmiary i push-upy!!jestem tym zalamana!! a wy dziewczyny gdzie kupujecie biustonosze?? nie mam pieniedzy na stanik z triumpha za 120zl!!!!!!!!!!!!

Gość Niiiiga
hej to jest nas juz 2.Tez bym chciala zeby zmalal jak narazie problemu z kupnem stanika nie mam bo w Katowicach idzie je dostac i to w dowolnych kolorach

Gość leningrad-
a ja mam maluskie b i rosnac nie chce :( ostatnio na dodatek schudlam i juz wogole masakra ...

Gość Niiiiga
to mozemy sie zamienic

no ja jestem dosyc szczupla 50 kg wiec biust raczej sie nie \"gubi\"i ldanie sie prezentuje:)no i uwielbiam duze dekolty:)

Gość Niiiiga
a jaki masz rozmiar????????

Gość dgfvta bbth
70 małe b do 75 d. W zależności od: pory roku, sposobu odżywiania i posiadania (chłopaka ;))

Gość a lubię
piersi to mam akurat bardzo ładne:)

Gość Niiiiga
ja bym wlasnie chciala miec taki rozmiar?? A moze znacie jakies sposoby zeby biust troche zmalal???????????

ja mam C i pasują mi tzn nie chcę ani większych ani mniejszych ;) są akuratne;) mieszczą się w dłoni mojego lovera:D