Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzeszczanka

szukam dobrej pani ginekolog w Gdańsku!!!

Polecane posty

Gość wrzeszczanka

interesuje mnie gabinet prywatny, najlepiej we wrzeszcu. prosze pomozcie :)

Gość wrzeszczanka
podnosze

Gość Kasiekk
hej Moja kumpela znalazła super pania w Gdańsku Nie pamietam dokladnie gdzie ale jutro zapytam ok?

Gość wrzeszczanka
ok, ja na razie postawilam na jedna pania jak bede cos wiedziala to tez dam znac

Gość Kasiekk
Witam:) Mam te namiarki dla Ciebie. Pwoeim tyle że Pani jest naprawde bardzo wspaniałym lekarzem i przede wszystkim bardzo dobrym człowiekiem i ma świetne podejście do pacjentek. Jednym słowem bardzo polecam bo sprawdzona na niemal własnej skórze. Oto namiary: lek. med. Ewa Stefanowicz - Kujawa Gabinety Lekarskie "Przy Kowalskiej" ul. Kowalska 5/1 Gdańsk Mam tez numer kom ale chyba nie wypadac wrzucać goi na forum Jesli bedziesz chciała podam Ci na maila. Pozdrawiam i powodzenia życze!

Gość blend
dzieki bardzo, dzisiaj ide do innej pani i jak sie zawiode to nastepnym razem skorzystam, a jak mi sie 'spodoba' to napisze :)

Gość fiolka5
Dr Pankrac!!!!-Pracuje w szpitalu przy Akademii Medycznej, ma tyt. dr-a i jest naprawde profesjonalna i miła, robi USG (a nie kieruje do kogos innego)- polecam Przyjmuje np. Gdańsk Żabianka Endomed- adres znajdziesz w internecie gdzies indziej tez przyjmuje ale nie pamiętam. Kiedyś przyjmowała w Swissmedzie. Wizyta 80zł

Gość wrzeszczanka
ale jak przy akademii to pewnie praktykanci sie plączą co :P ja tam wole zeby mi wiecej niz jedna osoba naraz nigdzie nie zagladala ;)

Gość all
a co powiecie o pani Jurewicz? bardzo mila osoba naprawde

Gość wiola1g
Witam,własnie nie dawno dowiedziałam się ze jestem w ciąży i przypuszczam ze jest to 3 tydzien.W związku z tym chciałabym iść do ginekologa no, ale jest mały problem wszędzie gdzie dzwonie sa terminy na koniec sierpnia lub poczatkek września a jak by nie było powinnam iść jak naj szybciej i porobić badania.Wiec proszę was o jakieś namiary do przychodni gdzie przyjmuje ginekolog lub do prywatnego tez może być.Te terminy mnie przerażają, bo kiedyś tego nie było. Z okolic Gdańska lub Wrzeszcza, bo ja mieszkam na Suchaninie. Z góry dziękuję e-mail. wiola1g@op.pl

Gość Debaja
Witam serdecznie! Ja Gdańszczanka, ale chodzę tylko do panów "dochtorów". Polecam dr. Szelezińskiego/Sopot(numer kom w necie lub książce tel) Ufam mu tak bardzo, że za tydzień będzie mnie operował. Pozdrawiam