Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

zwalniajcie sie pracy

Polecane posty

od razu kretyni przecie kazdemu moze sie zdazyc zasiasc w sejmie nawet kretynowi ale to przecie z przypadku oni tego nie planowali:)

Gość
My nie wymyslamy głupot My dostajemy owoce tej głupoty ale mysle ze znajda sie tacy kórym sie ten pomysł spodoba i znow pis i samoobrona beda miec poparcie w wyborach

Planowali, planowali, dla dobra kraju, ze zacytuję bulteriera: \"a naród ciemny, wszystko kupi\"

Gość Ło matko....
zaraz. zaraz...to znaczy, ze kazdy bezrobotny dostanie taki zasilek????

Gość
noooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość Ło matko....
Eeee tam, to ja juz sie zwalniam:) Akurat przepykam trzymiesieczne wypowiedzenie:D

Gość OLIVIA_
Nie ...tylko ten co pracował, mysle ze zasady będa takie jak teraz tylko zasiłki wzrosną do 800 zł ,ale to nierealne !!!!Po prostu. Co do narodu, to prawda.To od nas zalezy czy oni wcisną nam taką ciemnote czy nie.Jezeli ludzie na to zagłosuja to bedzie mi wstyd ze ejstem Polką,to juz bedzie totalne dno. Uwierzcie ,im nie zalezy na naszym dobru ,oni z nas szydza w kątach swoich gabinetów.

Gość dajcie linka
do tego newsa

a ja poczekam az dadza 43676256237562652 zł tym co nie maja prawa do zasiłku w koncu sie na cos załapie:)

Gość Ło matko....
No to ciekawe, kto bedzie pracowal za najnizsza krajaowa, badz cos ponad:(. Debilewo!!!

a ja ide spac maz mój własnie z parcy wrócił net ar wpadnij na kawe fajan babka sie wydajesz pogadamy se o zyciu:)

Gość
figa z makiem, już zdementowano te newsy leppera na szczescie!a moze szkoda?

Gość ku-mać
net, masz pecha zbankrutujesz, wszyscy z firmy odejda, musisz płacic wiecej niz nett 650zł. 800zł, po kiego huja pracowac, to przeciez cudowny pomysł

zacytuje cos przeczytanego w necie:) \"kwasniewski pokazal jak sie rzadzi, jaruzelski jak nie powinno sie rzadzic, walesa ze kazdy glupi potrafi rzadzic, kaczynski ze nie kazdy........:D \"

Gość net oszalała
zaraz sie zwalniac, i bedzie tak jak z becikowym ze wycofają go zanim urodze tu sie zwolnie podniecona perspektywa 800zł a potem bedzie płacz , zgrzytanie zebów, jak im sie pomysł znudzi i go w chłolere wycofają. to głupie zagrywki radu, ale skad beda brac na toi pien oczywiscie od nas podatników tak jak z lepperem wyjebaly go kaczki z funkcji premiera dostał 100tys odprawy posiedział miesiac na bezrobociu i wrócił...no kurwa szlag trafia

dobre, znajoma , piękne a mnie się jeszcze nigdy nie udało, zeby wygrał ten na którego głosowałam, dotyczy to tak i partii jak i prezydenta ech....