Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieknie K*wa pieknie/ przen.

Piatek 13-go !

Polecane posty

Gość Pieknie K*wa pieknie/ przen.

[18.10] 21:34 Piatek 13.10.2006 , godz.17.30 Ale jaja ! Bez pracy i bez perspektyw . Powod : jestem zbyt delikatna. Jeszcze niecala godzine temu bylam dziennikarka pracujaca na umowe-zlecenie w pieprzonym prowincjonalnym tygodniku. Tygodniku ktory istnieje ,choc nikt go nie czyta, bo zona lokalnego „biznesmena” nudzila sie w domu i on kupil dla niej gazete. Normalny maz , jak wychodzi w sobote rano i mowi : „ ide kupic Kurier” idzie na ku * wy i wraca po godzinie z gazeta w zebach. A on kupil cala gazete. Z biurami , maszynami roznymi i nami. Nasz Naczelny jak sie o tym dowiedzial, odszedl na przedwczesna niezasluzona emeryture a my dostalismy w prezencie pana Romcia , ktory mial ambitne plany.Plany byly tak ambitne , ze po kilku miesiacach Kuriera nie kupowala nawet najblizsza rodzina osob tam pracujacych. A to oznaczac moze jedno : ze jest naprawde chu * wo. Pani Ela ( vel „biznesmenowa”, przejela sie troche jak po zimie (2005) w garazu miala nadal gore gazet ktorych nie zdazyla uzyc do codziennego rozpalania kominka i zaczela szalec. Chciala by Kurier stal sie najbardziej czytana na naszym zadupiu gazeta i zarzadzila radykalne zmiany. Jak zaczela zmieniac , to sie ku * wa mac niewiele sie zmienilo , a przy okazji niechcacy wyszlo na jaw, ze tak naprawde,z zalozenia gazeta, miala przynosic straty (tak chcial wlasciciel ), ze niby kultura i informacja sie nie oplacaja ( w celu uzystania odszkodowania jakiegos z Unii , ze to taka spolecznie pozyteczna sprawa , choc zupelnie niedochodowa)., Tak.. pan Romciu , bezrozumna chlopina chcial bysmy pisali z werwa , z energia , zywo. A ja ponoc zywa nie bylam acha ....i zbyt delikatna. On nie czul krwi w moich tekstach. Ja nie chcialabym sie usparwiedliwiac ani nie twierdze ze on celowo dawal mi do dupy tematy , ale w ostatnim roku , do ciekawszych (- ku * wa jego mac!!!) tematow naleza te m inn : wieczorki tanca towarzyskiego w Domu Starcow ; nieurodzaj groszku zielonego i wykopana w tajemiczy sposob dziura na 5 metrow za osiedlem Gagarina ( jak sie pozniej okazalo , pijany budowlaniec trzymal mape do gory nogami i ku * wa kopal gdzie nie trzeba ). Pan Roman Rozkracz (przezwisko ponoc jeszczcze z czasow studiow) powiedzial ze nie mam jaj. To ze ja nie mam to nic powaznego ,ale niech on mnie nie wku * wia zeby sie czasem swoich nie pozbyl! Skoro delikatnosc nie poplaca , i nie miec jaj to taki problem , to stwierdzilam , ze bede chu * j nie kobieta . Na razie siedze w jakims barze pod psem i pije wodke zapijajac ja piwem . Facet by sie zalal , wiec ja tez od tego chce zaczac moje nowe , bez perspektyw zycie ! No i zaczynam w laptopie pisac pamietnik...a mam o czym pisac.... Ch * j nie kobieta. [18.10] 21:36 Mijcia takiej laski jak Ty dziś szukałam własnie czuje to samo, dokładnie to samo Bejbe co ty cisza ja i czas [18.10] 21:37 brak mi słów na ludzki amok mam podobnie ni w podobnie małym wykupionym przez bogacza wydawnictwie pracuje Ech i siedzę do 3.00 nad ranem tłumacząc medyczne tekściki. I zarabiam grosze [18.10] 21:38 Pieknie K*wa pieknie Ja nie przeklinalam , ale mam ku * wa mac 30 lat do nadrobienia ! [18.10] 21:39 brak mi słów na ludzki amok Przykre.Smutne. To się nazywa rzeczywistość. [18.10] 21:48 brak mi słów na ludzki amok ale co zrobić Trzeba się przystosować. [18.10] 21:54 Pieknie K*wa pieknie

Gość c d n
Niedziela 15.10.2006 Dzis rano ( teraz jest 3 nad ranem czyli teoretycznie juz poniedzialek...) czyli wlasciwie wczoraj rano , zgodnie z tym co wydawalo mi sie zrobilaby ch * j nie kobieta poszlam zamiast do Kosciola do baru. Zamowilam piwo i tepym wzrokiem gapilam sie w barnama o tepym wzroku. Nie zauwazylam jak dosiadl sie do mnie facet , nawet przystojny , zreszta po trzecim piwie wszyscy nie lysi i dluzsi niz szersi wydaja sie przystojni i zapytal co robie. Wlasnie myslalam ze dziennikarswo to jedno wielkie kur * stwo , idac wiec tym tokiem myslenia odpowiedzialam ze najstarszy zawod swiata. Spytal czy w agencji , odpowiedzialam ze nie i wlasciwie natychmiast wytrzezwialam , by stwierdzic ze ku * wa , przystojny to on byl naprawde. Dobilismy targu. 1000 zl za noc. Nietrudno bylo mnie kupic. Poszlabym i za darmo , chocby dlatego ze nie pieprzylam sie od prawie 6 miesiecy , on bym naprawde niezly , w kieszeni mialam 72 zl , na koncie jakies 200 i rachunki ktore ku * wa przychodza zawsze jak nie mam kasy ( a nie mam nigdy). Bylo bosko , moze dlatego za za 1000 zl wiedzialam ze musze sie postarac. On tez. Gdybym miala wiecej kasy niz te 72 zl i 1000 od niego z checia bym mu zaplacila. Doszlam do wniosku , ze moglabym byc prostytutka , ale tylko z takimi klientami. Marne szanse , wiec zeby nie zdychac z glodu wymysle cos innego. Acha : juz nigdy nie bede chodzic w bialych bawelnianych majtkach 21:55 burger nie lubie 13 To reserve a date, we must have a signed contract, a $500 deposit, and proof of liability insurance. Visa, Mastercard and American Express accepted. 21:57 Pieknie K*wa pieknie Ja 14-15-16-17-18 tez nie. A jutro powiem Ci co z 19 ! 22:11 ciekawe....... 22:12 burger o zesz ty k* To reserve a date, we must have a signed contract, a $500 deposit, and proof of liability insurance. Visa, Mastercard and American Express accepted. 22:13 Pieknie K*wa pieknie Tylko bez ozesz ty mi tutaj ! 23:44 ksenofaryna U mnie za zadupiem, w pewnej wiosce jakiś psychol, w piątek 13-go powiesił na autobusowej wiace 33-letnią kobietę. Sprawcy nie znaleziono, kobieta osierociła dwoje dzieci. Nigdy przesądna nie bywam, ale mną to wstrząsnęło. Dla tłuszczy niebiegłej w piśmie odium cyniczne Dla mnie bałwochwalcy klucz do wróżb jest cielcem Hubert 08:57 Pieknie K*wa pieknie Szok... 09:20 Pandeczka i co bło dalej???? Twoje teksty sa bardzo wciagajace..chce dalej czytac

Gość c d n
09:31 Pieknie K*wa pieknie pilam i nic nie pamietam 09:32 Pieknie K*wa pieknie Ale kiedys trzeba wytrzezwiec....no padlo na dzis.... 09:32 Pandeczka weź sie w garść kobiecinooooooo 09:34 Pieknie K*wa pieknie No wlasnie biore. Kochanka sobie poszukam ....Najlepiej polityka. Potem to opisze...

Gość Nie pojmuję
'Tak.. pan Romciu , bezrozumna chlopina"-ta bezrozumna chłopina się dorobiła,a ty superinteligentna - nie ????