Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morabel

czy tylko ja sie tak potwornie boje porodu?

Polecane posty

miało być \"wg mnie zupełnie inaczej...\" sorki :) Skurcze takie jak przy miesiączce tyle, że mocniejsze, a ile mocniejsze to zależy od kobiety.

Gość dużo kobiet nie myśli o bólu
bo tak bardzo chcą miec dziecko,że myślą tylko o nim a nie o swoich przezżyciach. Podziwam takie kobiety.

Gość Oczywiście że ...
przeżyjesz i nie przesadzaj, kobiety rodzą jedno , drugie .... dziecko i też się boją i co z tego. Nie stresuj się, nie ma czym, powiem tobie, że najważniejsze jest to żebyś urodziła zdrowe dziecko, to jest najwazniejsze ... Nie wierz w opowiastki jak to strasznie, bo może tak być, że urodzisz bardzo szybko, ani się nie obejrzysz, jak np. moja kolezanka urodziła 1-sze dziecko po godzinie, chłopiec mial 4 kg :-D Kochana strach ma wielkie oczy, nie mysl w ogóle o porodzie, masz na to czas, jak przyjdzie pora trafisz w ręce fachowców i musisz im zaufać, bo oni wiedza co robią,

Gość To są inne bóle
trudno je porownac, w każdym razie tak jak jedna z dziewczyn tutaj pisała to ból zapomniany - tak mowiły nasze babki i to prawda :-D Nie martw się na zapas, wszystko bedzie ok, a zobaczysz jakie to szczęście kiedy pierwszy raz poczujesz jak dzidzius porusza się w brzuchu, to cudowne uczucie ...