Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakatarzona katarzyna

sposób na wyzbycie sie kataru

Polecane posty

Witam!!! Czy zna ktos sposob na wyzbycie sie kataru- jestem okropnie zakatarzona.Nie wiem co robic, moze ktos z was zna sposob na wyzbycie sie kataru. Jutro ide do pracy a w poniedzialek mam wazna rozmowe o awans zawodowy..I nie moge byc taka kichajaca-zakatarzona...

Gość katarzyna pewna
xylometazolin kup w aptece - nazwa handlowa to bodajże xylorin. Jest to spray do nosa, zastosuj go 2 razy częściej niz jest podane na ulotce, i gwarantuję ci że kartaru nie bedziesz miała! tylko trochę wysuszoną błone śluzową nosa! Zdrowiej ;)

Gość ble ble ble...
Nie pozbedziesz sie kataru ot tak, na pstrykniecie palcami. Niestety. Niektorzy mawiaja, ze katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony - tydzien ;-) Ja proponuje Ci krople do nosa Xylometazolin, sa tanie, kosztuja okolo 4 zl. Nie lecza kataru, ale swietnie odtykaja nos, wiec mozna normalnie oddychac. Slyszalam, ze niektorzy uzaleznili sie od nich dlatego nalezy uwazac z przedawkowaniem. Zycze zdrowia.

Gość kurde no wyszukiwarka
setki razy o tym było :>

zakatarzona katarzyna Witam!!! Czy zna ktos sposob na wyzbycie sie kataru- jestem okropnie zakatarzona.Nie wiem co robic, moze ktos z was zna sposob na wyzbycie sie kataru. Jutro ide do pracy a w poniedzialek mam wazna rozmowe o awans zawodowy..I nie moge byc taka kichajaca-zakatarzona.. Tak: likwiduję katar w 3 dni. ZAglądnij do tematu \"4 warunki determinujące zdrowie\" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość ha ha ha ha ha ha
moj sposob to inhalacje amolem - pare kropli do kubka z goraca woda i wdychac, powtarzac co pare godzin, dla mnie dziala super

Gość ale bajki
ha ha ha ha ha ha moj sposob to inhalacje amolem - pare kropli do kubka z goraca woda i wdychac, powtarzac co pare godzin, dla mnie dziala super

Dzieki-sprobuje z tymi kroplami.. i oczywiscie codzienna inhalacja-podstawa.Dzieki za rady.Pozdrawiam