Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asta Lavista

Poradzcie coś na chrapanie..

Polecane posty

Gość gość
powiem tak stosowałem wszystkiego moja żona mnie dobijała z powodu cieżkich nocy z moim chrapaniem. wietrzyłem pokój w celu swizego powietrza, zaczołem cwiczyć aby sie lepiej dotlenic ale również to nic nie dało zamówiłem te tabletki i problem tego samego znikł http://bebjo.pl/jak-przestac-chrapac-w-nocy-mamy-na-to-genialny-sposob/ warto o nich poczytać jeśli chcecie aby wasza żona była dla was lepsza heh polecam i wiem jak powazny moze być to problem

Gość ffinka
OLEJ----popić przed snem .....

Gość gość
Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi te tabletki http://tabletkinachrapanie.bebjo.pl stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja. Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.

Gość gość
U mnie tabletki nie działały, nawet nie zmniejszyły chrapania. Ciągle było tak samo źle, aż poszedłem do kliniki. W Mille medica zacząłem leczenie jesienią tamtego roku, skutki były praktycznie natychmiastowe. Później na chwilę chrapanie znowu wróciło. Niestety konieczna była operacja przegrody, ale po niej jest już dużo lepiej.

Gość zmeczona_zona
Tabletki bez dobrej diagnozy nic nie pomogą. Mój mąż miał badanie u nas we Wrocławiu apnografem. Takie urządzenie bada w nocy organizm i lekarz po nim stwierdza, co robić z tym dalej, co jest problemem... Chrapaczom polecam lekarzy z MedicusDCL . Nam pomogli bardzo!

Gość gość
Mój mąż też leczył chrapanie przy użyciu tego apnograafu. na początku nie chciało mi się wierzyć, że cokolwiek moze pomóc na jego okropne chrapanie. Po ciuchu poszedł do medicus dcl. Z nocy na noc bylo coraz mniej chrapania, a teraz jest po prostu cudownie. cisza spokoj! ah

Gość gość
Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi te tabletki http://tabletkinachrapanie.bebjo.pl stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja. Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.

Gość gość
Najpierw trzeba iść do lekarza. On zdecyduje czy chrapanie jest na tyle niebezpieczne, że trzeba je leczyć od razu i najlepiej chirurgicznie czy wystarczą leki. Mój mąż zaczął leczenie w Mille Medica pół roku temu i już praktycznie kończy. Ale chrapał jak smok, a bezdech miał zaawansowany.

Gość gość
Spośród wszystkich preparatów, które stosowałem na problemy z chrapaniem najlepszy okazał się ten http://nplink.net/8ab8ph7O , polecam dla wszystkich mających podobne dolegliwości.

My z kolei zachęcamy do wizyty u specjalisty. Lekarz przeprowadzi diagnostykę i zaproponuje leczenie. Chrapanie może zależeć np. od krzywej przegrody nosowej, a na to niewiele pomoże nawet najlepszy lek bez recepty. Najlepiej znaleźć w swojej okolicy dobrego lekarza laryngologa i z nim skonsultować problem. We Wrocławiu i okolicach zapraszamy do jednej z naszych klinik, a po więcej informacji na naszą stronę www.medicusdcl.pl Pozdrawiamy i życzymy spokojnych nocy! :)