Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asta Lavista

Poradzcie coś na chrapanie..

Polecane posty

Gość Asta Lavista

Jestem młodą dziewczyną i strasznie chrapie, może ktoś zna jakieś preparaty które mogły by mi pomóc?

Gość tukan
zacząć od badania krtani i migdałków (ale od razu resekcji bym nie sugerował)

Gość polecam zabieg mimo wszystko
polipy w nosie? usun!!!!!

Gość ale ale ale
ja słyszłam o jakiś plasterkach na podniebienie sie nalepia i jest spokój.. buuu pomóżcie nie wierze że nikt z tym nie walczył!!

Gość ejjjjjjjjjjno
ja też mam ten sam problem pomóżcie!!

Gość ja tez chrapie
U mnie nikomu to nie przeszkadza, od czasu do czasu pekam ze smiechu jak mnie nasladuja. Tez bym chciala sie tego pozbyc, to jest krepujace.

Gość Asta Lavista
U mnie to wygląda tak że jak jade z chłopakiem w góry do domku to nie możemy spać w jednym łózku bo On sie po prostu nie może wyspać..jest to nie do wytrzymania On mnie budzi w nocy żebym nie chrapała ja sie wkurzam że On mnie budzi..:(

Na chrapanie polecam osobny pokój. Ale są też krople napinające DATONG*, ale nie znam opinii o nich

Gość a jakiś srodek
może ktos coś wie? mnie też to przeszkadza..

Gość smoczek dla dzici
i nie chrapiesz podobno

Gość mmmmmmmjjj
trzeba wybróbować ale poważnie tak? nie udusze sie?

Gość mam to samo...
mam to samo i mnie i moich znajomych szlag trafia..w akademiku poradźcie coś~!!!!!!!!!

Gość esteffa
własnie..mąz chrapie i chrapie to jest dramat!!

moj facet okropnie chrapie a ja nie moge przez to spac:O znalezlismy na to sposob...po czesci tzn-zauwazylam ze on chrapie tylko wtedy gdy lezy na plecach (pewnie podniebienie miekkie mu sie zapada) i dlatego gdy zaczyna chrapac, ja lekko szturcham go za ramie, a on juz wie ze musi sie polozyc na boku lub na brzuchu-bo w tych pozycjach nie chrapie:)

Gość Parol.Kamil
na stronce www.symfoniachrapania.pl zamieszczono fajny filmik gdzie rozni ludzie chrapia. Jest nawet konkurs w ktorym mozna wygrac leczenie chrapania

Gość najskuteczniejsze
są śmierdzące skarpety położone na [usta} chrapiącego/ej👄

Gość to ja angee
kop w pizde działa

Asta Lavista - chrapiesz jeszcze? Ja mam 19 lat i też strasznie chrapię. Nie wiedziałam jak strasznie do momentu jak mnie nagrał brat. Ty też chrapiesz co noc? Nie wiem co mi jest. A Ty zlokalizowałaś przyczynę? Pozdrawiam Olimpka

Gość koroneczkaaaa
polecam stopery do uszu, oczywiście dla osoby, która śpi obok chrapiącego ;]

Gość kon.tiki
hej, to wszystko zależy od tego dlaczego chrapiesz, czasem (szczegolnie w tak mlodym wieku) to moze być kwestia jakichś wad fizjologicznych, bez lekarza się raczej nie obędzie, słyszałam że bardzo dobrze w takich sytuacjach sprawdzają się implanty, a tym co chrapią z innych powodów mogę polecić snorezip spod tego linku http://www.vitalab.pl/385,snorezip.html - jak dla mnie rewelacja tzn. na mojego mężczyznę w kazdym razie działa, odkąd to stosuje mogę spokojnie spać :-)

Gość Weronika21c
Moi Mili. Mój mąż chrapał od paru lat. Myślałam czasem, że go uduszę :) Co noc musiałam go budzić żeby przestał chrapać. Często szłam do salonu na kanapę bo nie dało się wytrzymać. Pomyślałam, że może są jakieś tabletki czy coś innego na to chrapanie. Koleżanka z pracy poleciała mi stronkę z której zamówiła dla swojego i ponoć zadziałały. Postanowiłam kupić mojemu. Byłam sceptycznie nastawiona. Po paru dniach cisza. Niesamowite. Polecam :) Tutaj macie link do tej stronki. http://www.croc.link/5lR

Gość Hania261
Ostatnio zaczelam stosować lek ze strony http://leknachrapanie.pl i widać a raczej słychać widoczną poprawę, chrapanie ustaje z dnia na dzień