Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bekerjo

czy kobieta blizniak i facet ryby pasuja do siebie?

Polecane posty

Gość bekerjo

macie jakies doswiadczenia? wpisujcie/! pozdrawiam Asia

Gość mielone
oczywiscie moja kumpela ma tak i są razem 5 latek

Gość ludzieeee znaki zodiaku
nie są wyznacznikami pasowania lub nie, do siebie:O a jak ludzie tu powiedzą,że nie pasują to rzucisz chłopa?:O

Gość bekerjo
o tak napewno żuce a co mi tam

matko jak bedziesz patrzyć na znak zodiaku i wyjdzie że niapasujecie do siebie to zakończysz znajomość :o wg. mnie o tym jaki jest człowiek świadczy jego charakter a nie znak zodiaku

Gość bekerjo.
znow jakies debilne podszywacze! oczywiscie, ze nie rzuce!!!! kocham go, ale im dluzej jestesmy ze soba tym nam jest gorzej dojsc do pozozumienia!!! on swoje ja swoje i nikt niechce popuscic ani o milimetr...:(

Gość odwrotnie
jestem ryba byłam z facetem bliźniakiem

Gość canadyjka
mam przyjaciolke spod blizniat..i miala juz za soba wlasnie dwa nieudane zwiazki z rybami..jednak chyba do siebie nie pasowali..dodam, ze obaj urodzeni byli dzien po dniu..;)

Gość ludzieeee znaki zodiaku
i wymyśliłaś sobie że powodem jest pewnie wasze niedopasowanie zodiakalne...bo się przewrócę! szukaj przyczyny konfliktu,ona jest gdzieś w was,a nie w znaku zodiaku:O

bo związek nie polega na dopasowaniu się pod wg. znaku zodiaku a słyszałaś kiedyś o słowie "kompromis" :) bo ono ma duże znaczenie w związku..... ale o tym każdy wie

Gość bekerjo.
oczywiscie, ze nie! ale duzo cech opisujacych nasze znaki zodiaku sie zgadza! jestem choleryczka i zawsze kieruje sie emocjami, jemu to nie pasi i na sile probuje mnie zmieniac, czego ja nienawidze! a moze to roznica wieku?!?!

Gość to nie jest dobre
dopasowanie jesli juz koniecznie chcesz wiedziec... Chociaz jeszcze gorsze bys miala ze Skorpionem...

Gość elka menelka
nie pasuja

Gość Patrycja**
czy baran i byk pasują do siebie.? potrzebuje o pilną odp.

Gość przecierz to śmieszne
sugerowanie się znakami zoodiaku te wszystkie wróżby i zabobony nie sprawdzają się można sobie powróżyć dla zabawy chociażby po to żeby przekonać się że one się nie sprawdzają. Liczy się tylko szczera miłość a a nie wróżby

Gość viks
Moim zdaniem to bywa róznei ale wydaję mi się z własnego doswiadczenia ze nie pasują, blizniaczki są zawziete, silne, i charakterne tak sama jak ryby, ale cenia sobie oddanie i zaangazowanie a to u ryb jest nie osiagalne lubia sobie pomilczec nie dlatego ze cos blizniaczka zrobiła zle tylko tak bo maja własnie taki kaprys..z doswiadczenia zły układ

Gość Misiek73
Witam ja jestem Ryba a moj ex zona Blizniakiem niestety nie funkcjonowalo to malzenstwo prawie pod karzdym punktem