Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylek..

Podoba mi sie ktoś, kogo niestety osobiscie nie znam...

Polecane posty

Gość Motylek..

Podoba mi sie ktoś kogo osobiscie nawet nie znam... * Jakieś rady..........???????? * Moze ktoś jestw sytuacji takiej jak ja.......?????????

ja:O to taki pociag fizyczny..... moze postaraj sie go jakos popznac... wiem o nim tylko tyle ile widze, jak zachowuje sie na przerwach..czyli.......niewiele...owszem dowcipny,choc trzyma sie w samotni slucha muzyki przewaznie...sprawa jest o tyle skomplikowana,ze jesli wejdzie sie w jakis zwiazek mozna sie sparzyc tzn. z powodu konfliktu charakteru....:O

Gość Motylek..
No czyli dokladnie tak jak ja...Tyle ze on ma wielu kolegów, dusza towarzystwa mozna powiedziec...Przystojny nawet bardzo...Dowcipny..Tylko jest jeden problem :( Nie mam nawet z kim o tym pogadac :(

ten moj:P tez az takisamotniczy nie jest.ma pare znajomych, wita sie z dziouchami z mej klasy:P przystojny jak cholera.......:classic_cool: tyle,ze jakbym sie zwierzyla kumpeli ktora go zna to.:O byloby nieciekawie...bo nie wiem,czy mu sie podobam na 100%....... w sumie moze mi sie wydawac albo i nie....:O tak se planuje i knuje,zeby z tą znajomą tak zartowac i o czyms dyskutowac, e.w pochwalic sie jej ciekawą plytą :P gdy on bedzie w poblizu i....... zresztą nie wiem 😭

Gość Motylek..
Ja trzymam kciuki bardzzzooo za ciebie 🌼🌼🌼 I tak jestes w lepszej sytuacji niz moja :(:( Ehh...chyba nic z tego nie będzie [u mnie] :(

dzięki...choc\\u mnie jest tak,ze nie chce sie w zaden zwiazek angazowac,nie czuje sie dojrzala(a mam 17lat) boje sie,a jednoczesnie chce zeby mnie adorowal,byl mną zauroczony, poprawia mi to humor i wogole...a mysl,ze to tylko zluda wpedza mnie w ogromny smutek...coz sama nie wiem czego chcę :O

Gość Motylek..
Foriously - dasz rade...Wiem, ze to trudna decyzja. Jednej rzeczy pragniesz bardziej od drugiej...Wierze, że jednak przyjdzie moment w którym podejmiesz właściwa dla ciebie decyzje...

witajcie dziewczyny!to ja się zapisuję do klubu jeśli pozwolicie???!!też podoba mi się pewnien gość !też go nie znam:O...i też uwielbiam jak zwraca na mnię uwage ehh!!:)tylko tak naprawdę nie wiem czy ja mu się podobam :/

Gość Motylek..
stesknionna - ja tez nie wiem czy mu sie podobam :( Co z tego, ze patrzy w moja strone...Równie dobrze moze patrzec na kogos innego :(

no włąśnie!!!!!!!!!!!!!!!przecież jak ktos przechodzi kolo ciebie to sie nie patrzysz w sufit ;) ...on tylko się gapi i gapi :O nie wiem !!!chyba za niedługo zaryzykuję i powiem mu cześć .....ale potem to będę skladać na rozrusznik serca haha! bo serce mi wypika wtedy;)!!!

Gość Motylek..
steskniona - a pozatym to witams serdecznie ciebie 🌼🌼 Wpadaj do nas częściej i mam nadzieje, ze sie zadomowisz ❤️

taa,wlasnie.... choc mi sie pare razy zdawalo,ze sie zagapil na mnie...:O a juz na pewno gdy se szlam,raz ze znajomymi...nawet one to widzialy..ale moze dlatego,ze 4 razy mnie na zerkaniu przylapal i chce zobaczyc co to za jedna,:O

Gość Motylek..
Stęsknioona - no to ja tzrymam kciuki i dopinguje cie mocnoooo 🌼 Daj znac jak z jego reakcją i wogóle jak ci poszło :) U mnie to troszke berdziej skomplikowane :(

Gość Motylek..
Furiously - ja też go przyłapałam na spoglądaniu w moją strone...Ale mysle dokładnie tak samo jak ty. Może on sie zastanawia co to za laska czasem sie na niego gapi :(

dzięki Motylku:D🌻!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Furiously and Deadly ...a to chyba go zaintrygowalaś tymmi spojrzeniami i teraz chce cię poznac tak na razie z widzenia jaka jesteś:)no to jest postemp!!!!:D bo wiesz że już go ciekawisz!!!!!

Gość Motylek..
foriously - ale wiesz, może on jest zwyczajnie tobą zainteresowany ;)

....ale kiedy to moje \"cześć\" nastąpi to ja nie wiem bo muszę przewalczyć tą nieśmiałość ehh!!!...ale już nie chcę czekać!!!!😭

Gość Motylku czy to Ty
?

Gość Motylek..
Dziewczynki moje ja zmykam...Będe juterko 😘 Dobranoc 🌼🌼🌼 PeeS - Mam nadzieje, ze bedziecie...Kisssioollee 😘😘

nooo..a ja z siebie i tak robie kretynke😭a wtedy to sie partrzylamz taką durnowatą miną chodze taka niby wyniosla , niesmiala..albo cos mamroczę i sie chichram do kolezanki....poza tym mam wade wymowy..choc on chyba to jzu dawno dostrzegl...ech a tak sie ludzilam,ze to jakas chemia sie wytworzyla...jak wczoraj i przedwcozraj mialam te incydenty to bylam pewna wrecz.... zresztą on tak ma juz prawie 2tygodnie.... :O ee zobacze jak bedzie jutro...i napiszę... ale pewnie i tak nic z tego 😭 😭 😭 a juz ja naiwna myslalam,ze taki totwarek na mnie leci:P 😭

....wiesz z doswiadczenia to idiotę łatwo rozpoznaję tzn takiego co robi sobie jaja! po 1. zawsze zdaje relacje kumplom po tym jak się widujecie i to widać! a po2. zobacz jak on traktuje innych tzn. czy jest taki\"bajerant\" czy zawsze ma rowne podejscie do kazdego...jeśli tak to nie masz sie oco martwić :)

Gość Motylek..
Hej dziewczyny 🖐️ I jak tam samopoczucie?? Mój humorek bardzo dobry ;) Znów dziś miałam na czym oczko zawiscić ;) Ehh...moze kiedys sie odważe i podejde z chęcią na zapoznanie.. Buziaki dla was 😘

załamka dziewczyny i tyle:O 😭 a mianowicie..2 razy zrobilam z siebie totalną kretynke znow sie an niego gapiac...az wzrok spuscil gdy przechodzil a najgorsze jest to...moja kumpela na niego leci i zaczyna z nim krecic...rozmawiają ze sobą zartują a poza tym zaprosil ją już na porbę zespolu w ktorym gra.... ja nie mam szans..ona ejst abrdzooo pewna siebie,przebojowa, ma specyficzny styl, duzo facetow na nią leci a i ona......ostatnio zerwala z jednym po miesiacu by do tego zastartowac...i re[utacje ma nie najlepszą...z tego co wiem to wwieku 16lat dala dupy swemu jakiemus chlopakowi po 2 miesiacach...zresztą wczesniej tez innemu...:O no coz ma chlopak gust........:O(choc nie wie o tyym) a ja sie ludzilam...pewnie gapil sie na mnie bo sie na niego glupio gapilam,,,a tak poza tym to pewnie na tą dziouche..... ech, ja to mam farta 😭 😭 😭 wqrwiona jestem i tyle......... a tego ch...a pierdole juz 😠 😭 😭 😭

hmm mam maly pomysl...podobno ma on konto na epulsie...tak se mysle,zeby go podejrzec i...na mym koncie jest odnosnik do bloga.... www.sarkastyczna.bloog.pl :P a tam ...same zobaczycie...zeby go wkurwic

Gość wspolczuje ci Furious
sama wiem ,ze to niezbyt przyjemne :O

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp