Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzgardzony przez Polki

Ile rodaczek pracuje w najstarszym zawodzie swiata zagranica?

Polecane posty

Gość Wzgardzony przez Polki

Zupelnie zwatpilem w jakiekolwiek szanse u naszej plci pieknej. Stosunek Polek do nas Polakow dobrze jest wyrazony tutaj na tym forum. Mowiac krotko nie mamy czego szukac u Polek bo albo mamy zbyt malego plata, albo wykonujemy podrzedna prace albo po prostu jestesmy brudni i smierdzimy. W takiej sytuacji nie pozostalo mi nic innego tylko udac sie na zagraniczne dziwki ktore zrobia to za kase. Dla Polek klient Polak to podrzedna rasa. Pierwsza pani do ktorej poszedlem byla z Brazylii. Robila wszystko bez szemrania i bez zmruzenia oka. Gdy powiedzialem ze jestem z Polski to odpowiedziala ze pracuja tam rowniez dziewczyny z Polski. Poszedlem do innego miejsca gdzie spotkalem pania z poludnia Europy. Ta oferowala mniejszy zakres uslug ale tym niemniej byla inteligentna i miala poczucie humoru. Gdy powiedzialem ze jestem z Polski odpowiedziala ze sa dwie Polki ktore razem z nia pracuja w tym miejscu. Chciala abym nauczyl ja kilku polskich wulgarnych zwrotow i chciala uzyc jeden z nich pod adresem Polek. Nauczylem ja mowic: \"Ty kurwo!\" Szybko sie nauczyla i brzmiala bardzo seksownie. Chcialbym zobaczyc mine naszych rodaczek gdy je tak przywita.