Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edc

CZY FACET POWINIEN GOLIĆ SIĘ POD PACHAMI?

Polecane posty

Gość edc

CZY FACET POWINIEN GOLIĆ SIĘ POD PACHAMI?czy jest to sexi, czy kojaży to wam się z gejostwem?

Zdecydowanie tak! To nie jest gejostwo tylko dbanie o siebie. Wystające włosy pod pachami są obrzydliwe :O

Gość edc
dzięki, mój mąż zaczął sie ostatnio golić i nie wiedzałam co o tym myśleć.

A mi nie przeszkadzają :) jeżeli do tego kąpie sie codziennie rano i wieczorem i ąłdnie pachnie to włoski nie przeszkadzają mi :)) Są bardzo męskie :) Gprzej jak ma na plecach :( nie podobają mi sie

Gość edc
ale jak ogolić te na plecach samemu?

Gość wściekły lis
aha...a teraz jak poczytałaś opinie innych to wiesz co myśleć ? :O

Gość edc
koledzy się z niego śmieją że sobie ogolił, i pytam się normalnych ludzi co o tym myślą.

Facet?? POd pachami ma sie golic...?? O_O Jakas paranoja :D Nie wiem co to ma miec wspolnego z higiena... Higienicznie by bylo zgolic wlosy na glowie tez :P

Gość włosy na męskim ciele
dowodzą, że znajduja się oni na niższym stopniu ewolucji, hehhehe

Gość edc
a widzieliście w Fakcie jakie robactwo siedzi w tych włosach pod pachami?

Ja własnie zauważyłam że mam jednego włoska na cycuszku :D haha takiego długiego - zaraz go obciacham nozyczkami :D hihi Chyba trochę nie na temat ale jesteśmy we włoszech w koncu

Ej no nie przesadzaj z robactwem! jak ktoś dba o siebie to włoski są ok :) Na irokezie na cipce (za przeproszeniem) też masz robactwo? No chyba że masz łysą :P

Gość edc
ale pod pachami są bakterie grzyba a na ustach jakie?

Ja lubie niedzwiadki :) Jak facet ma owłosione paszki, torsik ale tak delikatnie :)))) Bardzo milutkie w dotyku :P Nawet na brzusiu może mieć :)))

edc---> Jak sobie zagrzybi to ma, jak sie myje to nie ma... Grzyba mozna miec na nieowlosionej czesci ciala tez ;) *******illa---> Mysle, ze nie liczy sie ilosc ;) Nie wiem co moze przeszkadzac taki wlosek :)

Gość facet nie powinien się golić
pod pachami moim zdaniem. I nie jestem jakimś zgredem, mam 21 lat:) Ale jak chce bardzo, niech się goli...

Gość edc
rozumiem że jesteście za owłosieniem w tym miejscu?

Ja tez nikomu nie zabraniam... Ale uwazam to za glupia mode, z tym goleniem wszystkiego. Taki powrot do niemowlectwa, heh ;) Co zlego jest w naturalnym owlosieniu...?? NIektorzy bywaja naprawde niezle zarosnieci (plecy...) ale jak sie to komus podoba to po co golic?

U kobietek to rozumiem że4 sie golą - nie wyobrazam sobie siebie z włochami pod pachą :) przeszkadzałoby mi to...ale skoro faceci nie lubią się golić albo uważają to za niemęskie to po co mają to robić :) W sumie to mogliby sie golić ale pozostawiać troszke włosków tam :)))Tak dla własnej wygody :)

Gość gospochaa
Witam:) Szanowni Państwo, uważam że facet pod pachami golić się powinien. Ze zwykłej dbałości o higienę. Z estetyką też jest to na bakier :-P Udajcie się do siłowni - tam każdy goli się pod pachami /każdy facet. A jak się nie goli to mu delikatnie zwrócą uwagę. To miejsce z założenia się poci, proszę nie porównywać do włosów na głowie! No, chyba że uprawiacie sport, wtedy po treningu mycie głowy i tak obowiązkowe. Mężczyzna latem w tramwaju - z włosami pod pachami... 😭 Dajcie żyć, panowie! Kobiety też widziałam, to już totalna porażka...:-P

gospochaa---> :O Co to ma wspolnego z higiena? O estetyce juz nie wspomne ;) Higiena - to kapiel i dbanie o to, by zapobiec spoceniu sie, jesli nie ma mozliwosci sie wykapac... To miejsce ogolone, czy nie - tak samo bedzie smierdzialo nieumyte :P Plywacy gola sie, by zmniejszyc opor p[owietrza. Ci na silowni, co trenija zawodowo tez. Ale pozostali??!! OPrzeciez facet nie moze wygladac jak niemowlak :O

opor wody mialam na mysli :P Dlaczego nie porownywac wlosow na glowie?? Sama przyznalas, ze jak sie spoci to tez obowiazkowa kapiel - zgadzam sie!!! KApiel - a nie golenie :P