Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatorek

ankieter

Polecane posty

Gość zatorek

Co sądzicie o zawodzie ankietera - czy warto nim zostać ?

Gość warto warto
tyle informacji możesz zyskać :O

Gość zatorek
Bo ja się zastanawiam , czy nie rzucić mojej pracy i zostać ankieterem. A jak wygląda to od strony finansowej ?? Jakie trzeba mieć predyspozycje ?

Gość jak masz poczciwy pysk
to rób za ankietera:D powodzenia

Gość zatorek
Powiedz ino , u kogo robiłaś te ankiety , że tak źle to wspominasz ?? podziel się z kolegą uwagami i przestrogami , please.

Gość zatorek
a fioletowo liliowa robiła kiedyś ankiety ??

Gość zatorek
a czemu już nie jest ??

Gość ex ankieter PBS
jesli chodzi o prace ankietera to moge powiedziec tyle - w sumie placa niezla (mozna spokojnie zarobic 100PLN / dziennie) praca jest ciezka, trzeba sie nachodzic i raczej malo kto wita ankieterow z otwartymi ramionami w oczach wiekszosci ludzi ankieter = akwizytor no i jeszcze jedno - system rozliczen w PBS (obecnie PBS DGA) wyglada w ten sposob, ze umowe dostajesz do domu - podpisujesz i odsylasz - firma placi Ci w ciagu 30dni od otrzymania podpisanej umowy... niestety umowy przychodza pozna (kase dostaniesz dopiero po tym jak zleceniodawca zaplaci za wykonane badanie). Ostatnio PBS mial kilku miesieczny poslizg - kasa dotarla na konto po ponad 3 miesiacach od badania (badanie pod koniec czerwca - kasa na poczatku pazdziernika)! Przekroczyli 30-dniowy okres platnosci... takze PBSowi juz dziekujemy... (zreszta slyszalem, ze rowniez swoim etatowym pracownikom nie zawsze placa w terminach przewidzianych w prawie pracy) a co do innych to wiem tyle, ze system rozliczen jest podobny

No, wybaczam temu Panu.. skoro tak grzecznie śpi i JEST Z TOBĄ! (!!) :) ucałuj go czule ;) może być - ode mnie 🌻 A ja dalej męczę się szkołą ;) i nowymi znajomościami się sycę..

Pojawiła się pewna DUSZA. Ale na poziomie tylko.. znajomości, żadnych kontaktów damsko - męskich. Taki wymarły gatunek, który pięknie mówi, pięknie pisze. Zafascynowany Nietschem, kocha kobiety jako obiekty :) pod względem natchnienia. Nie jestem dla niego kobietą, jestem kimś więcej, nimfą leśną mnie nazwał :) W ogóle taki strasznie dziwny i .. potrzebny człowiek. Ale martwię się o niego, bo jest strasznie zagubiony.

Właśnie wiesz.. trochę się boję, że się zaangażuję, ale jednocześnie nie chcę od niego uciekać. Trzymamy się na dystans i jest okej. Nie chcę się w nim zakochiwać, czy inne bzdury - wiesz jaka jestem, długo jeszcze nikt ine stopi mojego serca :P Ale naprawdę dobrze się przy nim czuję, rozśmiesza mnie, skłania do myślenia, otwiera kawałeczek świata..

OŚWIADCZYŁ?!?! Ja myślę, że jak ślub będzie, to chociaż zdjęcia dostanę, co? 😭 ( wzruszyłam się ) Mojaaa Kseenia i śluuubb ( co za bajka :D ) coś tam wyciągnęłam ;) dzięki Komu sama wiesz, maj lof :* ( będę zazdrosna ) Buziaki uciekaj i czekam na list 🌻

Gość PaulinaZZ
Ja pracuje jako zdalna anketerka i bardzo mi się taka praca podoba!Pracuje zdalnie a ofert pracy zawsze szukam sobie na pracuj-online com!