Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gnesor

Znudzony seks z partnerką

Polecane posty

Heja jestem z narzeczona od 1,5roku, i powiem jedno seks uprawiamy raz na tydzien jak jest 2 razy to jest spoko a o 3 to musze pomarzyc zwaze na to ze ja mam 23 lata i chce seksu dzien w dzien a ona ma 22 lata i jakby seks to tylko zbedna konieczność, a jak juz jest ten seks to poprostu jakby z musu, lezy jak kłoda na kazda nowa pozycje jaka chce zaproponowac patrzy na mnie jak na wariata. Czy tylko ja tak mam, aha jestem pewny ze mnie kocha ja zaczynam sie zastanawiac and sensem, niechce wyjsc jakby zalezalo mi na seksie ale bez przesady, najgorsze jest to ze moja rodzina ja uwielbia ja tez ja kocham ale to doprowadza mnie do zwatpienia. Moze sie to odbieram, pytam kobiety czy to jest normlane.

Gość gość
Ja mam tak samo jak Twoja narzeczona od pewnego czasu. Moj facet tez sie zaczyna zastanawiac, czy warto byc ze mna:o Pomysl tylko - co my mamy zrobic, skoro nam sie nie chce tak czesto bzykac?:o Wyobraz sobie, ze mam poczucie winy z tego powodu, ale robic cos wbrew sobie tez nie potrafie...

Ja nie cche zeby oczywiscie zeby robila to wbrew swoejej woli, szukam przyczyny, bo nie wydaje mi sie normlane zeby mloda osoba w tym wieku tak malo seksu potrzebowala. podobno dostajecie tej checi po 30-stce, ale to troche dlugo, ja szukam tylko lekarstwa, bo zaczynam poprostu myslaec ze jej nie pociągam to jedyna przyczyna jaka ja widze jak narazie.

Gość gość
Mnie nikt zbytnio nie pociaga ostatnio:o, moze Twoja dziewczyna ma tak samo...

Nie wiem moze wtym lezy przyczyna ale jak pytam to mowi ze wszystko jest ok, tak apropo, nie cche seksu codziennie ale te 3 razy w tygodniu to chyba nie jest duzo

Hmmm ja wiem że moja zmiana jest od tego że po prostu przestało mi zależec na partnerze. może u was też coś sie zmieniło :)

Najgorsze jest to ze nie jest latwo powiedziec ze odejde jak seks bedzie taki nudny, bo wiem ze ja to zrani, ale mówilem wczesniej ze chcialbym wiecej seksu i zeby sie postarała byc otwarta na innowacje bo seks to rzecz ludzka. sorry za błedy ale jak pisze to nie zwazam na bledy

przeciez chyba niew chcesz zeby ona sie do tego zmuszała jak nie ma ochoty????? a jak sie nie chce to tego nie zmienisz :)

Gość Medea28
Gnesor.To prawda.Ja dobiegam 30stki i mam straszna ochote na sex,nawet 2-3 razy dziennie.Maz pracuje zagranica i widze go tylko na wekendy.Kocham go bardzo.Jak przyjezdza to praktycznie robimy to kiedy sie tylko da,oczywiscie uwazamy na dzieci:PJak bylam w takim wieku jak twoja narzeczona to tez mi sie nie chcialo za bardzo.Kobieta jest inaczej skonstruowana,w pewnym etapie swojego zycia nastepuje przelom i wtedy jest niebo na ziemi!!!!!!Przeczekaj to,albo poszukaj takiej ktora bedzie miala takie potrzeby jak ty.

Dzieki medea, zawsze to jkas nadzieja, nie cche szukac innej bo jest mi z nia dobrze to jedyny mankaament, upierze, ugotuje, posprztanawet tego nie wymagam, razem mieszkamy za granica mamy wspolnu samochod takze daleko to zaszlo. Skoro tak mozwisz to znaczy ze tak jest bo nie jedna kobieta slyszalem ma tak samo

Gość kertoip
hmm, mam 24 lata, moj chłopak 22, mam ochote na seks 2 razy dziennie, moj chlopak raz na tydzien, nie wiem o co tu chodzi...To możliwe że tyle mu wystarcza? Moze niektórzy powinni zamienic sie partnerami? ;)

Gość marchew
może niektórzy się powinni zamienić... ech, mój mąż ma chęć na seks bez przewy:-) , ja nie daję rady, jest mi super, ale nie potrzebuję tego bez przerwy

Gość masz pecha
widocznie toja kobita ma za malo wyobrazni!jak mozna raz w tygodniu!to moja mnie meczy 2-3 razy dziennie:Dsama proponuje pozycje i miejsca :D jak ty dajesz rade z takim celibatem?

Gość seksipiorek
Wlasnie ile to jest malo a ile duzo seksu? Lepiej isc na jakosc czy ilosc? Najlepiej jedno i drugie, jamoge codziennie sie kochac, ale cos czuje, ze moja dziewczyna czesciej chce niz ja, nie wiem czy dam rade ona ma tyle temperamentu. Az mnie to przeraza :)

Dlatego własnie i pod wzgledem temperamentu dobrac sie trzeba :) a nie płaka później ,ze co ja mam z nim zrobic :P

Gość olopolo
po co Wam tacy faceci... szkoda wpadać w związek, bez przyszłości, jeżeli macie po 22 lata to szukajcie nowych partnerów, potem ślub minie kilka lat i sexu- nie bedzie!!!! szkoda???

ja tez tak kiedys mialam. nie odczuwalam takiej potrzeby i robilam to tylko dla parntera. teraz czesciej mam ochote i odnosze wrazenie ze to bedzie ewoluowalo z wiekiem. dwa pytanka ktore moga rozjasnic troche sytuacje: czy ona bierze tabletki? bo podobno obnizaja libido czy jest katoliczka, ale taka praktykujaca, bo wiem ze dla wielu dziewczyn wlasnie poczucie grzechu powoduje blokade

Gość Kochanka jego....
A wiec ja od dwoch lat jestem kochanka faceta, ktorego zona tez nie ma ochoty na seks, no moze raz na dwa, trzy miesiace.... A on potrzebowal i zaczal szukac.... Ja tez potrzebowalam ale mam starszego sporo meza, ktory juz prawie nie moze, wiec ten uklad mi super pasuje. Spotykamy sie tylko na seks, dwa, trzy razy w tygodniu, kochamy sie po dwa trzy razy na kazdym spotkaniu i jest ok. Tylko co powiedzialaby jego zona gdyby sie dowiedziala? Zrozumialaby? I jeszcze to....ze u niej seks to tylko klasyczny a on marzyl wprost o oralu, nie zaznal go nigdy, wiec.....ma go ze mna i jest w siodmym niebie..... Dlatego albo ja naucz kochac sie i czerpac z tego przyjemnosc, albo z niej zrezygnuj, albo zaloz od razu posiadanie kochanki!!!!!

Gość zxxz
Byłem z równolatką 5 lat,kobietka atrakcyjna,każdy facet sie za nią oglądał,a seks do niczego,zresztą zycie z nia też nudnawe.Teraz jestem od 5 lat ze starsza o ponad 10 lat i jest super,zresztą nie tylko w seksie.Polecam

Gość krokusikkkkk
A może poprostu nie umiesz jej pobudzić, stymulować.slyszaleś o grze wstępnej???:P:P:P:P

Gość a jak to robisz
moze nie potrafisz jej rozpalic?? nie jestes wystarczajaco czuly??? czy ona ma orgazm jak sie z toba kocha?? zmaist zwalac wszytko na kobiete pomysl ze ty tez moze sie postarac. Z dosiwadczenia wiem ze kobieta, ktora partener zadowala bedzie sie domagac seksu!! wiec do roboty!!

Gość zxxz
Moja aktualna tez jest atrakcyjna,wiecznie jestem napalony

Gość a jak to robisz
moze nie potrafisz jej rozpalic?? nie jestes wystarczajaco czuly??? czy ona ma orgazm jak sie z toba kocha?? zmaist zwalac wszytko na kobiete pomysl ze ty tez moze sie postarac. Z dosiwadczenia wiem ze kobieta, ktora partener zadowala bedzie sie domagac seksu!! wiec do roboty!!