Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

czy ktos wie moze,czy

Polecane posty

19.10] 22:40 inek mozna dostac kredyt jesli nie ma sie zasw.o dochodach?mam krytyczna sytuacje,od 4 mies.nie mialam pracy,od tygodnia mam ale na czarno.mam meza inwalide i 2 dzieci,w chwili obecnej mam rachunkow za prawie 1300 zl.,jesli powylaczaja mi prad i gaz dojda dodatkowe koszty,na dodatek dzis mi syn zachorowal,nie wiem co zrobic,nawet lekow nie mam za co kupic,stad pytanie o taki kredyt?orientuje sie ktos moze?

Gość rzczej nie
dostaniesz kredytu bez zaswiadczenia oni musza miec pewnosc ze ty spłacisz ten kredyt a moze wes kredyt na kogos?

Gość inek
nierealne,rodzina mieszka daleko,a tu gdzie mieszkam nie mam za duzo znajomych,i racczej nikt dla obcej osoby nie wezmie:( jest jedna taka osoba ,ale ma umowe tylko do 15 listopada,jesli jej przedluza to sprobuje mi pomoc,ale to za pozno:(

Gość debet mozesz miec
spróbuj z debetem, w niektorych bankach nawet jak się nie ma zasw. z pracy dają, chyba do 600zł.

Gość inek
mam konto w PKO,bo rodzinne mi tam wplywa,to sie nie liczy,musza byc wplaty z tytulu pracy,i to przez trzy mies.minimum

Gość idz do opieki społecznje
jesli twoje dzieci chodza do szkoły to załatwi im obiady a ciebie wspomoze

Gość inek
przez te kilka mies.korzystalam z opieki,tylko takich rodzin jest duzo ,pomagali w miate mozliwosci,chodzi mi o zalatwienie pozyczki,zeby wszystkie dlugi jednorazowo splacic,dostalam teraz prace,co prawda na czarno,ale jest,teraz moglabym splacac,a do tej pory to nawet nie mikalam opcji na splacanie

Gość inek
ale i tak dzieki wszystkim za probe rady :)

Gość JA OSOBISCIE
nie wiem ale podnosze

Gość obawiam się że w tej sytuacji
żaden bank nie udzieli ci kredytu. Możesz próbować w lombardzie, albo jakichś SKOK-ach, ale nie polecałabym. Mogę ci co najwyżej współczuć, ale wydaje mi się, że nic nie wskórasz

Gość Jak chcesz brać ...
kredyt nie mając stalego zatrudnienia, nie wiesz, ze kredyty trzeba spłacać, nikt tobie nie podaruje :-D To głupi pomysl kredyt, wejdziesz w slepa uliczkę dziewczyno. Najlepiej idź do opieki spolecznej i przedstaw swoja sytuację, tam znajdziesz pomoc ... PS Ciekawe, że masz pieniadze na internet ? :-D

Gość z opieki to 50 zł dostanie
:O

Gość inek
przeciez napisalam ze rachunki mam nie zaplacone od paru mies.,do konca pazdziernika mam termin w tps,jak nie zaplace,internetu nie bedzie.... ze trzeba splacac tez wiem,ale dopiero od tygodnia mam prace