Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooooh

moje marzenia

Polecane posty

Gość pooooh

ech...marzę sobie o randeczce z facetem...;)

Gość marzenia to dobra rzecz

Gość pooooh
pójdę się wykąpać....zaraz wracam....będziecie czekać? ;)🌻

Gość pooooh
aleście mnie olali prostym sikiem...:(

Gość pooooh
ech..no więc tak: mógłby mnie wreszcie zaprosić na randkę jakiś fajny facet, ładnie pachnący miętową gumą do żucia i proszkiem do prania...;)

Gość bunnyboy24
no mi tez sie marzy randeczka. ehhh slomiany wdowiec to ma ciezko

Gość pooooh
Sigismund Dijkstra --->ale się dziwnie nazywasz...no nic ...takie forum.... no więc poszlibyśmy sobie na kręgle albo bilard ...a potem na colę do knajpy...piwo też może być albo wink...;)....

Gość pooooh
...ale to musiałby być ktoś, kto by się nie okazal chamem jakimś....nie cierpię jak mi facet pieprzy, ze się zakochal po 2ej randce...:o błe ps.....

Gość pooooh
Astrid--->wiesz po obejrzeniu "Cząstek elementarnych" na WFF to ja wolę nie myślec o rozbieranych imprezkach...... uwaga...mówię dalej...;)....albo nie, bo wyszło mi, ze ta randka musialaby trwać kurcze z 5godz.najmniej...:o

Gość pooooh
kupiłam sobie 20 cm dildo w sprzedaży wysyłkowej, muszę przyznać że świetnie drażni pochwe, wyzwala moją energie oraz rozpala spragnione ciało

Gość pooooh
tylko tu się pojawia problem tzw."porządności"...bo z punktu widzenia kobiety to pewne rzeczy można a pewne by się chciało.... ech...do duuupy te obyczaje....:(;(

Gość pooooh
Sigismund Dijkstra ---> :( Albinie ---> znaczy się co? ja się wstawiam po pół kieliszka wina, albo usypiam albo przynajmniej się uspokajam.... z punktu widzenia zdrowej ludzkiej fizjologii jestem wtórną dziewicą...

Gość pooooh
czy wy mnie wogóle słuchacie?

mam rozumiec, ze szanse na takie spotkanie sa zerowe. no coz, to jeszcze nie koniec zycia a jak juz sie uzewnetrzniasz, to powiedz, co jest przyczyna tego intymnego imposybilizmu?

a skoro juz piszesz o obyczajowosci to znaczy ze chcialabys, ale nie powinnas? a kto powiedzial ze nie powinnas? faceci moga zdobywac, kobiety tez! uzyj i wywal na smietnik, plug&play, drag&drop

zahasłowałam sobie nicka.... no to bajkę sobie już na dobranoc opowiedziałam to mogę znikać, jeszcze tylko masaż sama sobie i spać... Sigismund Dijkstra ---->uczę się radzić sobie sama, nie? to jest tzw. wizualizacja, takie gawędziarstwo.....użyłabym, tylko istnieje ryzyko, że facet pomyśli, ze to on mnie przeleciał a nie ja jego - co ma się potem cham spoufalać, nie?(o ile oczywiście okaże się chamem) faceci to chyba często myślą, ze kobieta koniecznie chce miłości z nimi...:o idę kochani🌻 ...