Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PEPE222

czy możliwe ,że test nie wykryje ciąży?

Polecane posty

Gość PEPE222

Witam Proszę o pomoc 14.10 powinnam dostać miesiączkę ,ponieważ jej nie dostałam wczoraj rano zrobiłam test i wyszło ,że nie jestem w ciąży Nadal nie mam okresu, nic mi nie jest, czuję się dobrze nie bolą mnie piersi i nie mam młości a jednak nigdy aż tak długo mi się nie spóżniała Z moich wyliczeń wylicza ,że powinnam być w 16 dniu ciąży Czy to możliwe żeby test jeszcze tego nie wykrył??

Gość mamka...............
raczej nie mozliwe :( mi wykryl 11 dni po owulacji i na 4 dni przed @, moze idz na badanie krwi, bedziesz miala 100% pewnosc! wkoncu rozne sa przypadki...

Gość PEPE222
a miałam nadzieję :-(

Gość mamka...............
pepe ja nie mowie ze nie jestes na 100% w ciazy poprostu rozne sa przypadki, moze owulacja sie przesunela? idz zrobic bete :) trzymam kciuki :)

Gość PEPE222
powiem szczerze ,ze mam nadzieję :-( Czekam juz na to 3 lata

Gość nieszka.w
wiesz co ja robilam sobie test po tym jak mi sie okres spoznial 2 tygodnie i nic nie wykryl, okres mi sie nadal spoznial wiec wkurzylam sie i kupilam drugi ktory tez za bardzo nie dawal mi wyraznie do zrozumienia ze jestem w ciazy!! dopiero usg w siudmym tygodniu potwierdzilo moja ciaze!!

Gość PEPE222
Wiem dziewczyny ,że nie jesteście w stanie stwierdzić czy jestem w ciąży czy nie . Chodzi mi tylko o to czy któraś z Was miała może taki przypadek ,że test nie wykazał a jednak okazało sie ,że jest w ciąży .Dzwi mnie ten długi brak miesiączki Poza tym zawsze przed miesiączką miałam ciężkie bóle głowy zawroty i strasznie bolały mnie piersi a teraz zupełnie nic poza dziwnym uczuciem tak jakbym połkneła tabletkę ,która staneła mi w gardle

Gość
ja tak miałam czyli mozliwe ze test sie myli powtórz test za kilka dni

Gość PEPE222
bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi Robiłam właśnie ten test Bobo Jestem bardzo zdziwiona ,ponieważ nigdy nie miałam takiego opoznienia to już 6 dni

Gość gość
Ja robiłam test który był negatywny zrobiłam z krwi i pokazał 8 tydzień teraz podobna sytuacja okres spóźnia się 11 dni test negatywny jutro lecę do gina

Gość gośćmajka
Hej dziewczyny, czytam wpisy od jakiegoś czasu. Nie chciałam się nakręcac ale może mi coś doradzicie. Ostatnia miesiączkę miałam 10 listopada 2016. Do stosunków bez zabezpieczenia doszło 23,24 i 30 listopada. Dziś 38 dzień cyklu a miesiączki nie ma nadal. Nie ukrywam że od dłuższego czasu boli mnie brzuch jak na miesiączkę i piersi czasem pobolewaja. Są bardziej nabrzmiale. Robiłam test w dzień spodziewanej @ i 37 dnia cyklu. Oba wyszły negatywne. Możliwe, że nie wykryty ciąży? Miałyście może podobnie? Mam prawie 29 lat i nie mam dzieci , więc jeśli to ciąża to byłoby super :) Pozdrawiam :)