Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melka11

pomocy co to za bol !!!!!!

Polecane posty

Gość melka11

czesc dziewczyny od jakiegos 1,5 tyg pod koniec sikania dokucza mi okropny bol czasem utrzymuje sie on kilka chwil po wyjsciu z lazienki co to moze byc ?? myslalam ze zapalenie pecherza pije ziola ale nic nie pomaga blagam pomozcie mi :(

Gość kajja
to może byc zapalenie przewodów nerkowych. Natychmiast do lekarza-konieczny antybiotyk!

tez to mialam. bo zignorowalam pieczenie przy oddawaniu moczu. lepiej szybko idz do lekarza, bo mnie potem zaczely bolec nerki, a to juz bardzo nieprzyjemne bylo. myslalam, ze zdechne z bolu a na koniec a malo nie zemdlalam. to tez niebezpieczne jest wiec szoruj do lekarza.

Gość bibik
Masz silne zapalenie pecherza i zadne ziola nic Ci nie pomoga. Ja wlasnie tak doprowadzilam u siebie do krwiomoczu! Nie czekaj tylko idz do lekarza a napewno dostaniesz antybiotyk!!!

dziwie sie ze wytrzymalas az tyle. ja miewam od czasu do czasu zapalenie przewodow moczowych ale z reguly wytrzymuje do 4 godzin i jade prosto do szpitala po antybiotyki. tobie tez tak radze bo samo nie przejdzie

Gość o ludzie...
półtora tygodnia meczy cie ból a ty do tej pory nic z tym nie zrobilaś... jesli to pęcherz i nerki to żródlo bólu mozna zlokalizowac juz po kilku godzinach od momentu kiedy zacznie boleć... i zastosować odpowiednie leki .. jesli nigdy nie chorowałas na pęcherz i nerki to na pewno nie wiesz ze najlepsza jest :no-spa i furagin... , chociaz w Twoim przypadku to ja juz dawno bylabym z tym u lekarza (o ile w.w leki nie pomoglyby) ... ida juz jesienne chlody i przymrozki... nie wystawiajcie wiec dziewczyny swoich plecow i nerek na wierzch.. bo to ani seksowne ani mądre...(to byla taka mala dygresja) życzę zdrowia 🌻