Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julka *

Jaki był wasz pierwszy raz?

Polecane posty

Gość Julka *

Wspominacie go mile czy może to była pomyłka?Ile mieliscie lat?

Gość niestety ale
to okazało sie pomyłką :(

Gość gvt4e
wspominam go mile ale nie do konca bo musialem przerwac mialem 19lat

Gość fochaj
ale ktore podejscie ? :P

Gość dobrze czy zle....
Ja mialam rozlozony pierwszy raz na raty :) Raz w wieku 19 lat byl facet z ktorym chcialam stracic dziewictwo..ale,ze w ogole nie potrafil mnie rozgrzac,tylko wyciagal sprzet i sie dziwil,ze nie chce wejsc... ( dodam,ze mial 25 lat ) Pozniej mi tlumaczyl,ze za pierwszym razem to trzeba troche na sile "wpychac"... uwierzylam,bo byl starszy,bardziej doswiadczony... I tak probowalismy. Raz mi wcisnal ( a nie bylam zupelnie mokra,bo sie stresowalam :( ) to tak,ze troche krwi polecialo... Ale natychmiast kazalam mu przestac.Pozniej nasza znajomosc sie sromotnie zakonczyla,jak nalegal ciagle na sex ( a ja najwidoczniej nie bylam gotowa kochac sie z NIM ). Pozniej balam sie z kimkolwiek probowac.Ale o jakiegos czasu mam swietnego faceta :) Mam 21 lat i swoj "pelny pierwszy raz" przezylam z nim i bylo cudownie !!!! Podnieca mnie nieziemsko i obylo sie bez bolu,wrecz moge powiedziec,ze bylo bardzo przyjemnie,mimo,ze nie mialam orgazmu...Dopiero za trzecim razem :) I od tego momentu stwierdzilismy,ze chcemy sie kochac regularnie i razem poszlismy po tabletki antykoncepcyjne do ginekologa :)))). Wszystkim zycze takich facetow:)

Gość agatka 145
A moj pierwszy raz był tragiczny.Miałam wtedy 17lat

Gość a wiecie co mnie wkurza
to ze kobieta mi mowi, seks z toba nie, dopiero po slubie, a jak sie zainteresowac to sie okazuje, ze kazda miala pierwszy raz z jakims dupkiem, a mi wmawia dopiero po slubie mnie mozesz wziac bo ja porzadna jestem. I ja na tym cierpie nni se ruchaja dziwice a ja mam ruchawice ktore mnie oglupiaja.

Gość Julka *
Do "dobrze czy źle"wcale Ci się nie dziwię ze nie miałas ochoty się z nim kochać:/facet 25lat a tak mało doswiadczony był.....

Gość Julka *
Do "dobrze czy źle"wcale Ci się nie dziwię ze nie miałas ochoty się z nim kochać:/facet 25lat a tak mało doswiadczony był.....

Gość AliiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIII
źle nic przyjemnego bol i dziwne uczucie gdy wchodzil wogole po tym to jeszcze duzo razy nie wychodzilo-teraz to dopiero jest przyjemnosc;))))))))))))

Gość 2222
Ja mialam 16,5 i bylo nijako. Jak chyba u kazdego

Gość wy se chyba bierzecie
takich tumanów, hłe hłe :D ja miałam 21,5 lat, tj. rok temu przeżyłam ten pierwszy raz. Mój mężczyzna miał 28 lat:). Jak było. Lepiej niż myślałam. Naczytałam się tych wszystkich brednich o bólach, męczarnich itp. Byłam przestraszona. A w efekcie końcowym, nic mnie nie bolało, było bardzo przyjemnie. Jest cały czas tak :), ale ten pierwszy raz, zapamiętam na zawsze. Najczęściej wracam do niego myślami.

Gość karolatkaaa
mnie też nie bolało ani nie było żadnego krwawienia. Długo przed tym się pieściliśmy:), więc może to przez to. Miałam orgazm za pierwszym razem, po chwili odpoczynku, był 2.:P

Gość a mnie bolało i
męczylismy sie dwa dni:P ale w koncu sie udało a teraz jest cudnie:)

Gość Izunia 21
Jezeli to jest ta osoba to zawsze jest miło i przyjemnie:).Ja miałam tylko 17 lat ale nie żaluje ze tak wczesnie wspolzylam ze swoim chlopakiem z ktorym jestem do tej pory ....i caly czas jest nam razem dobrze

Gość 123dddd
u mnie dzziwnienie tak sobie to wyobrazalam...bylamz chlopakiem..i to byl jego i moj 1 raz....od zero doswiadczenia...ja tez..mam mu to do dzis za zle...ze nie zadbal o odopowiedni nastroj..muzyka np swiece itd....wkoncu to byl do holer moj1 raZ!!i jego tez,,:)w jego pokoju w tv leciala viva...zgszone swiatlo...my pod kocykiem...nie mogl wejsc...bolalo mnie...wkoncu wszedl..machnal kilka razy ....spucil sie...i po sexie...:)potem jeszcze pzrez dluuuuuugi czas nasze stosunki trwaly 2-3 min,.:)ja nic nie zdazylam poczuc...nie tak sobie wyobrazalam swoj pierwszy raz..mialam wtwdy 18 lat...dzis mma 21

Gość emiiilka
ja mialam 17 lat i 2 miesiace i bylo przyjenie ,nic mnie nie bolalo moj chlopak mial wtedy 22 lata i to tez byl jego 1raz bardzo dobrze go wspominam, a z chlopakiem z ktorym to zrobilam jestem nadal:)

Gość karol*
--->123ddd, jak ty piszesz w ogóle? co te kropki maja oznaczać? zawsze tak monosylabami wyrażasz to co myślisz? i dlaczego to facet miał zadbać o nastrój, a ty nie mogłaś?zupełnie bez sensu wypowiedź.

u mnie nie ma czego wspominac:O blone stracilam chyba przed pierwszym stosunkiem otoz moj partner chcial mnie chyba pobudzic rączką, ale o malo mnie nie rozerwal bo wilam sie z bolu a potem wszedzie krew :O pierwszy raz trwal okolo 3 minut:O nie jestesmy juz razem i nigdy nie bedziemy on tez byl prawiczkiem, więc nie powinnam miec zalu ale nigdy nie bylo mi dobrze, zawsze bylam zestresowana, ciągle mnie bolalo, a on nie zwracal na to uwagi a zaspakajal wlasne potrzeby :O takze raczej nie ma o czym mowic, a tak szczerze to chyba tego zaluje, owszem kochalam go, ale z perspektywy czasu mysle ze za bardzo egoistycznie do tego podchodzil