Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia wawa 83

TEmat pracy licencjackiej help

Polecane posty

Gość gosia wawa 83

chciałam na poczatku pisac o wizerunku polityka w mediach... (jak jest kreowany w mediach itd) ale przestraszylam sie , ze to troche "sliski temat" ze jak na obronie zaczna wypytywac o jakies sprawy zwiazane z polityką, (a nie interesuje sie nią aż tak, żeby pozniej jakos z tego wybranąć:(), ze mogę poprostu nie podołac... wiec chyba zmienie.. tylko teraz sie zastanawiam na jaki? studiuje socjologie specj.:komunikacja społ. czyli najlepiej zwiazane cos ze społeczeństwem, internetem, reklamą mediami.. ale nie przychodzi mi doslownie nic do głowy:( moze ktos mi pomorze:)

Gość pomorze
nie, ja z WIELKOPOLSKI:P:P:P:P:P

Gość jasobiepisze
oj gosiu skąd ja znam ten ból...:) licencjacką mam już za sobą ale właśnie wybieram temat magisterskiej i...nic mi do głowy nie przychodzi.Także nie pomogę ci niestety ale wiedz że nie jesteś sama:) wszyscy moi znajomi(ci normalni)tak mają:).Pozdrowionka powodzonka!

Gość a mi sie podoba temat
np obraz kobiety w reklamie

Gość jasobiepisze
o mi też się podoba,szkoda tylko że do mojego kierunku nie pasuje.Jak tak się dłużej zastanawiam to dochodze do wniosku że do mojego kierunku nic nie pasuje no oprucz nudnej beznadzieji pt. stosunki Polski a innych krajów UE.Bleee:(

Gość haer
jest mnostwo fajnych tematow, ale brak literatury. ja chcialam pisac na temat milosci w internecie, ale doszlam do wniosku, ze do tego tematu znalazlabym tylko 2 ksiazki, wiec pisze na temat komunikacji w internecie i juz jest troche lepiej :D

Gość gosia wawa 83
kobieta w reklamie hmm całkiem interesujące, ale nie wiem czy przypadkiem ktos juz tego nie ma u mnie.... jest tez MCdonalizacja społeczenstwa, blog jako cos tam, a mi dalej nie przychodzi nic do głowy... :(