Lacrimka 0 Napisano Październik 20, 2006 hej. zawsze biorę tabletki ok 22 no a wczoraj było takie zamieszanie, że zapomniałam... Wzięłam chwilkę temu tą zapomnianą. Chciałam zapytać kiedy po regularnym stosowaniu tabletki znów będą miały taką samą skuteczność... No i czy jest jakieś niebezpieczeństwo jeśli przedwczoraj kochałam się z chłopakiem no a wczoraj zapomniałam o tabletce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lacrimka 0 Napisano Październik 20, 2006 no to sie troszkę zmartwiłam... W ulotce jest napisane, że mogę zajść w ciążę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratulacje... Napisano Październik 20, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość óóó Napisano Październik 20, 2006 to ,że w ulotce jest napisane to nie znaczy że zaraz będziesz w ciąży stosuj do końca tego opakowania dodatkowe zabezpieczenie ,żeby się nie stresować pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lacrimka 0 Napisano Październik 20, 2006 Ja Ci dam gratulacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lacrimka 0 Napisano Październik 20, 2006 Wiem, że to nie znaczy, że zaraz będę w ciąży bo każdy organizm reaguje inaczej ale jednak przyczynia się do coraz większego stresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakby nie bylo Napisano Październik 20, 2006 w ciaze nie da sie az tak latwo zajsc :) glowa do gory :) na pewno bedzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapominalskaaa Napisano Listopad 27, 2006 hej!! i jak tam u Ciebie? wszystko ok.? Mam taki sam problem jaki Ty miałaś/masz. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3358494 Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach