Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esther18

czy jest ktoś kto cierpi na zespół przewlekłego zmęczenia?

Polecane posty

Gość esther18

ja podejrzewam to u sibie, badania mam super, a mimo to czuje sie zle, caly czas jestem spiaca, otepiala, nie mysle logicznie, nie mam na nic sily, bola mnie miesnie tak jak przy grypie, mam powiekszone wezly i wogole nie wiem co mam z tym zrobic, ciezko mi normalnie zyc, blagam poradzcie cos

Gość ejjjjj
tez to mam zupelnie nie wiem czemu

esther18 ja podejrzewam to u sibie, badania mam super, a mimo to czuje sie zle, caly czas jestem spiaca, otepiala, nie mysle logicznie, nie mam na nic sily, bola mnie miesnie tak jak przy grypie, mam powiekszone wezly i wogole nie wiem co mam z tym zrobic, ciezko mi normalnie zyc, blagam poradzcie cos To nazywa się SAD szczegóły na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

jeśli masz powiększone węzły chłonne, to może być coś poważniejszego np. anemia/leukemia. Radzę iść do lekarza rodzinnego lub prywatnego i zasugerować wszelkie badania. Zresztą badania krwi możesz zrobić w piewrwszym lepszym laboratorium medycznym, bez skierowania. Na www jest tabela wyników dot. badania krwi, moczu, porównasz i już będziesz coś wiedzieć. Powodzenia, trzymaj się. Odpisz, adres na www

Gość esther18
niedawno mialam robione badania, cala morfologia, cukier, tarczyca, wszystko wyszlo swietnie, wiec nie ma mowy o jakiejs powazniejszej chorobie

Gość kaligula ona
może to objaw depresji?

Gość ciorno
ja mam cos takiego ze jetsem ciagle zmeczona i senna wstaje rano kilka godzin normalnego funkcjonowania i kolopoludnia musze juz si eprzespac wogole moglabym spac non stop slyszalm ze to moze byc spowodowane cukrzyca :/

Gość hehe o tym samym
chyba to samo ma mój chłopak ---- czy jest wyspany czy nie wyspany ciągle zmęczony, czy idzie do pracy czy nie idzie.... szlak mnie trafia!!

jeszcze wykluczcie boreliozę cóż, jeżeli zmiana odżywiania, ruch, jakaś aktywność fizyczna, nie pomagają, to może po prostu taka wasza uroda....

Gość gość
twoje objawy pasuja do chorej tarczycy

Gość gość
Piszesz że bad. tarczycy wyszły świetnie-a jakie badanie zrobiłaś?-tylko TSH? Ja mam podobne do Twoich objawy-psych. i fiz. Łaziłam z tym do lekarki rodz. od 2010 do 2014r. sama robiłam bad. TSH ca czas w normie i tym mnie baba ZBYWAŁA; sama wygrzebałam w internecie że ad. tarczycy trzeba jeszcze zbadać poziom przeciwciał.Zbadałam, norma przekroczona 5razy-choroba Hashimoto. Gdybym sama nie poszukała, baba w przychodni zbywałaby mnie dalej. Zbadaj sobie przecieciała tarczycowe!

Gość gość
Czy ktos ma taki zestaw?pare dni przerwy a potem znowu, zaczyna sie od zatkanego nosa (bez kataru) i zimnych stop-to mozna wytrzymac, ale z tego rozwijaja sie silne bole miesni, gardla,szyi i glowy, stan podgoraczkowy, potliwosc i oslabienie.wyniki badan w normie, dostalam lek na fibromialgie, ale go nie biore bo watpie czy mi pomoze a skutki uboczne moga zabic.mialam tez 2 seria antybiotykow na borelioze, nie pomogly i lekarz ja wyklucza, na alergie tez to nie wyglada

Gość gośćzula
A robiłaś badanie na boreliozę , jaki miałaś wynik ? Wygląda to na tę chorobę , brałaś antybiotyki na boreliozę i nie pomogły bo jeśli masz zadawnioną to trzeba długo leczyć . Ja leczyłam półtora roku zanim poczułam się dobrze i objawy minęły.