Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku miku

jak skopiowac cos z pdf do worda ???

Polecane posty

probuje bezskutecznie od jakiegos czasu...w starszej wersji umialam ale teraz mam Adobe Reader 7.0 i nie moge sobie poradzic...zaznaczam ale nie moge skopiowac :O pomozcie !!!

:D spróbuj po zaznaczeniu tekstu: edycja --> kopiuj; jak polecenie będzie nieaktywne to sie nie da chyba.. :D

Gość widocznie dokument
jest zabezpieczony przed kopiowaniem. poszukaj jakiegoś konwertera, wtedy bez problemu skopiujesz.

no właśnie nie wiem w czym tkwi tajemnica, z niektórymi nie działa :D :P

Gość pozdro cie
więć tak jeśli prf ma gdzieś symbol zamkniętej kludki to nic nie skopiujesz ale jeśli nie ma to przyda ci się Kreator ABBYY PDF Transformer przerabia pdfy na wordy skany zapisane w pdfie tez przerabia na wordy i to w 100%

Gość pozdro cie
o ole się orientuje to ABBYY FineReader 7.0 jeze program ze skanera ale on moze w calości nie odczytać tekstu a ten program co podalem to robi to w 100% i jest prostrzy do ABBYY FineReader 7.0 , ale tez z nim sprubuje

Natia a czy moge miec do Ciebie prosbe? nie moge sciagnac tego programu w tej chwili bo nie mam tyle miejsca na dysku :( czy moglabym przeslac Ci na maila dokument w pdf a Ty wkleilabys mi jeden element do worda i odeslala? bylabym baaardzo wdzieczna