Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domicellaziur

małolackie problemy hmmmmm jak to będzie

Polecane posty

Gość domicellaziur

ponad miesiąc związku. jakich pieszczot mogę dostarczyć facetowi? o seksie oralnym puki co nie ma mowy (mój opór). Jeżeli on mnie dotyka po piersiach czy gdziekolwiek indziej, to co ja mam z dłońmi na jego ciele zrobić w tym czasie? Tak samo istnieje problem przy samym całowaniu. Ręce delikatnie naszyji hmm...? Bardzo proszę o poradę, niestety nie jestem zbyt doświadczona, on chyba bardziej, wstydzę się tego, że nie do końca wiem co mam robić, szukam pomocy u was. pozdrawiam

Gość gość
Rob to co czujesz, to nie teatr ani film, a Ty nie jestes aktorka grajaca wystudiowana role:o Wszystko przyjdzie z czasem...

Gość domicellaziur
ale problem jest w tym, że ja czuję, że mogłabym nic nie robić, tylko brać brać i brać... i mnie to męczy. Teraz poczułam, że chce się przełamać z moimi dziwactwami i dlatego prosiłam o takie rady, jak tam wyżej wypisałam

Gość przytulka
hmmm mysle ze nie mozesz myslec ze musisz sie przelamac.ty musisz chciec! jak cie piesci delikatnie masuj mu palcami rak glowe czy smyraj:) po rekach ramionach jego ale do niczegoi sie nie zmuszaj.ile masz lat?

Gość domicellaziur
prawie 17 lat. wiem, ja tez tego chce, chce odwzajemniac ten dotyk, te pieszczoty...

Gość Wszystko bedzie dobrze
tylko powoli i nie zmuszaj sie do niczego . Nie pozwol tez jemu zeby cie zmuszal do czegokolwiek . powodzenia :)

Gość domicellaziur
dziekuje slicznie:)

Gość domicellaziur
a moze wiecej konkretnych porad?????

Gość domicellaziur
chyba pisalam ze oral odpada

Gość domicellaziur
wlasnie nie chce zadnych wytryskow na mnie! i w ogole zadnych

Gość to połykaj
co to za kobieta co nie połyka

Gość ktoś tam 1
Napisałaś - on cię dotyka po piersiach czy gdziekolwiek indziej , czyli gdzie?. Bo jeżeli on Cie dotyka nisko - krocze - to chyba też mogłabyś i jego tam podotykać. Potem piszesz ,że żadnych wytryskow- to lepiej w ogóle się nie dotykajcie - bo potem on nieżle cierpi , jeżeli do wytrysku nie dojdzie.Jak nie wiesz o czym piszę - napiszę dokładniej. Facet dotykając Ciebie -napewno się mocno podnieci . Skoro tak - to naprodukuje mu się sperma - która musi być wydalona. Jeżeli tego nie zrobi , a ty mu bnie pomożesz - będą go bolały jądra przez kilka godzin. Jeżeli już zaczęliście się dotykać - to róbcie po prostu coś co nazywa się pettingiem.

Gość domicellaziur
tak, piersi i tzw. palcowa. hmm..

Gość ktoś tam 1
Nie wiem co to znaczy palcowa. Znaczy pociera cie nisko. Czy to jest przyjemne dla Ciebie ?.

Gość no no nono
niecale 17lat,ponad miesiac zwiazku i tak daleko zagalopowaliscie...tzn. troche zaostre te pieszczoty.... kurde,czy rzeczywiscie faceci tak szybko musza ....:O

Gość domicellaziur
Pozwole sobie przytoczyć wątek mojego znajomego, który po niecałym miesiącu związku z 3 lata starszą koleżanką stwierdził, że planuje zostanie ojcem. Aha, no i jest w moim wieku. to już chyba zagalopowanie;) to jak bedzie z tymi radami?:(

Gość 19latka
a nie mozesz po prostu go dotykac? i pomyslec co sprawiloby mu przyjemnosc? rob co czujesz

Gość Grzegorz323f
moim zdaniem po prostu z nim pogaadj co lubi a czego nie na co się zgadzasz a na co nie myślę ze sex oralny to nic złego ale jeśli masz opory to po prostu macaj gorę kami po czlonku :P

Gość 22lata mam i
i mi jest głupio się tak"zabawiac " :o chyba jestem cofnięta:o

Gość domicellaziur
nie od razu cofnięta, każdy to przyjmuje inaczej;)

Gość domicellaziur

Gość możesz np. zacząć się znim cał
ować, podrapać go delikatnie rękami po pupie, włożyć mu ręce pod matki i go delikatnie draznic pazurkami. potem posadzic na kanapie, dalej całować, zdjąć mu koszulę, zjeżdżać coraz niżej z tym całowaniem na szyję, Nie musisz go całowac jak brata, możesz go np. lizac uderzając szybko językiem po skórze, potem zjechać jeszcze niżej, pieścić jego sutki i jednocześnie rozpiąć spodnie. Zjechać językiem w dół brzucha, cały czas nie odrywając się od niego. Ściągnąć spodnie do połowy pośladków, wyjąć sprzet. I po prostu złap członka jedną ręką, drugą wsadź sobie w majtki i pocieraj łechtaczkę. Kiedy użyjesz do tego trzec palców, tak żeby dwa z nich "odgarniały" wargi sromowe, a jeden pocierał łechtaczkę, będzie ci dużo przyjemniej, bo łechtaczka jest wtedy taka bardziej czuł, wyeksponowana. W międzyczasie możesz zdjąć sobie bluzkę, albo popros jego, żeby cię rozebrał z niej. Uklęknija nad nim, pocieraj łechtaczkę nadal, najlepiej, jak będziesz miał przezroczyste majteczki;) i poproś, żeby popieścił twoje sutki. Jak się ładnie sprawi, to zejdź na dół i wróć do jego penisa- poliż go dokładnie od dołu do samego czubka, potem possij główkę, całuj i liż jądra, weź członka do buzi tak głęboko jak tylko mozesz i liż go językiem, a ręka drap swojego chłopaka delikatnie po wewnętrznej stronie uda, albo masuj jego jądra. Potem obliż rękę, tak, zeby był wilgotna i pocieraj energicznie członka, ssąc i liżąc jego główkę, patrząc się na to, czy chłopak dochodzi. Przy czym cały czas musisz też robic dobrze sama sobie. Jezeli nie chcesz połykać spermy, to powiedz mu, żeby uprzedził, kiedy będzie dochodził. Wtedy możecie zamienić się miejscami, ty się kładziesz na kanapie i robisz sobie dobze, a on się na spuszcza na twoje cycuszki i wciera ciepłą spermę w sutki. Ja zawsze przy tym szczytuję i widzę go klęczącego nade mną, patrzy się na moją twarz, na to, jak przyżywam silny orgazm. Mrrrrr... Potem często liże moją cipkę, wrażliwą i obolałą po przypływie rozkoszy łechtaczkę... A jak zdecydujesz się na seks, to zamiast spuszczenia się, możecie odczekać, możesz przytrzymać mu ręce jeną ręką, żeby sam siebie nie mógł dotykać i nadal robić sobie dobrze na jego oczach, a kiedy troszkę się uspokoi, puścić go i poprosić, żeby zerżnął cię od tyłu.... mrrr... Zazwyczaj jestem już taka mokra, że leci mi po udach, kiedy wchodzi we mnie mocno i szybko, tylko piszczę z rozkoszy.

Gość domicellaziur
dzięki za obszerną wypowiedź;) No ale i tak wspominałam, że o oralnych pieszczotach puki co nie ma mowy. Czy większość dziewczyn się pieści na oczach chłopaka?-dochodzi kolejne pytanie

Gość ananke79
najlepiej wibratorem, bo sama reka nie dochodze:( a on w tym czasie palcami np. To tak gwoli odpowiedzi na ostatnie pytanie. A co do twojego pierwotnego problemu to faktycznie trudno tu cos poradzic. Przede wszystkim nie spinaj sie i nie mysl o tym za duzo. lepiej pozwolic sobie dojrzec do kolejnych etapow. Jak sie calujecie albo on caluje twoje piersi mozesz glaskac go po glowie, po szyi po karku i plecach. Ponadto pamietaj, ze mezczyzli maja bardzo wrazliwe uszy, mozesz lizac jego uszy (tylko nie cmokaj w nie!) wkladac jezyk w malzowine, calowac po szyi. W dalszym etapie mozesz dotykac okolic rozporka najpierw przez spodnie, potem mozesz rozpiac spodnie i przez majtki a jak juz sie odwazysz to wlozyc reke w majtki. Pamietaj tylko ze mezczyzna to czlowiek a jak sie bedziecie tak zabawiac w nieskonczonosc to on w koncu wybuchnie. Dlatego jesli nie jestes gotowa jeszcze na seks, pomysl o tym, zeby mu inaczej ulzyc na poczatek:)