Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała zakrecona

cilest za i przeciw

Polecane posty

Gość mała zakrecona

hej dziewczyny! podzielcie sie doswiadczeniami z cilestem... czy przytyłyscie po tych tabsach? ja biore od paru tygodni i zaczyna mnie powoli przybywac, no i wlasnie sie zastanawiam czy to ten cilest tak rozrabia czy zwyczajnie nabieram cialka na zime??!! ;)

Gość 3464e
ja za cilest płacę 16,30 libido poszło o 100% do góry zmieniłam z novynette i wcześniej brałam diane ale żadne mi nie pasowały,,, fakt piersi mi urosły ale ciała mi nie przybywa

Gość ja też biorę
cilest, ale nie za długo bo dopiero kończe pierwsze opakowanie, i biust mi się nie powiększył ( a mógłby:)), troszeczke powiększył mi się brzuszek za to, ale nie jakoś bardzo dużo :) jak na razie to tylko tyle mogę powiedzieć :)

Gość mała zakrecona
ehhhh no własnie... wszystko by było ok gdyby nie ten brzuch :/ moze ja juz w jakąś obsesje popadam? juz widze oczami wyobrazni jak sie rozrastam do monstrualnych rozmiarow po tych tabletach hihihi

mdłości,mdłości i jeszcze raz mdłości...nie ustąpiły nawet po 5 opakowaniach:-(

Hej dziewczyny! Ja krótko bo przez miesiąc brałam Cilest i miałam straszny problem z oczami, ciągle zapalenie spojówek, pieczenie, nadwrażliwośc na światło. Przerzuciłam się na Yasmin od razu po pierwszym opakowaniu ale niestety nie pomogło. Odstawiłam i przeszło. Noszę soczewki i ponoć to mogło tym być spowodowane, niestety mam lekarza, który na każde moje pytania odpowiada czymś w stylu \"widocznie tak musi być ja nic na to nie poradzę i tak pewnie będzie przy wszystkich hormonach\". Miała któraś z Was podobny problem albo spotkałyście się z czymś takim?

Gość 3 dzien
ja biore dzis 3 tabletke i jak na razie to bardzo przeszkadzaja mi mdlosci.... no i troche boli mnie glowa:( i dlatego mocno mysle o zmianie tabletek...