Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolonijka

PEELING MIGDALOWY - DOBRY ?????????????????

Polecane posty

Gość bolonijka

bede wdzieczna za wszystkie informacje o tym zabiegu, chcialabym go wykonac, mam skore sklanna do krostek i strasznie wyniszczona mechanicznym oczyszczaniem (brzmi lagniej niz wyciskanie:) ), po za tym sporo zaskornikow i plam po krostkach, chcialabym wykonac ten peeling asle tak naprawde niewiele o nim wiem, tzn jakie sa efekty, ile sie placi, czy warto, ile zabiegow trzeba zeby troszke zniwelowac niedoskonalosci, etc., z gory dzieki

http://www.bio-med.pl/migdalowy_peel.html ja place 100zl za zabieg ale trzeba ich wykonac kilka w krotkim okresie czasu. udaj sie do lekarza to on oceni jaki powinnas miec zabieg zrobiony. ja nie mam zadnych blizn tylko rozjasniam przebarwienia. mysle ze do blizn moze byc za slaby i moze dobrze byloby zrobi peeling wnikajacy w glebsze warstwy skory jak glikolowy. o tym wszystkim decyduje lekarz. :pozdrawiam :)

Gość bolonijka
no wlasnie ja tez nie mam blizn tylko te okropne slady po wyciskaniu, takze mysle ze bylby dla mnie dobry, tylko boje sie zeby po tym nie bylo zadnego wysypu, ani zadnego pogorszenia cery, wiec wolalabym sie czegos wiecej o tym zabiegu dowiedziec, takze bede wdzieczna za jak najwiecej opinii :)

ja nie mialam zadnego wysypu. musisz poczekac na inne opinie zeby cos wiecej sie dowiedziec. ja jestem bardzo zadowolona :)

Gość bolonijka
wciaz czekam na jakies wypowiedzi :)