Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aarica

pytanie o kosmetyki z allegro!

Polecane posty

zamawiałyście coś z allegro?np perfumy?zauważyłam, że są dużo tańsze niż w sklepach a może to podpucha i jeszcze jedno nigdy nie zamawiałam nic w ten sposób czy zawsze musze przebić cenę, która tam widnieje czy podać taką jaka widnieje przy określeniu \'KUP TERAZ\'?

Gość ja jestem sprzedawca
musisz wiedziec na co patrzec, zadazaja sie podroby ktorych niestety niedoswiadczone oko nie zauwazy

hm...jakie szczegóły...jestem laikiem...patrzyłam na perfumy bruno banani \"about women\" i podano tester-oznaczenia podobne jak na orginale...

Gość Asta Lavista
Popatrz zawsze na komentarze od kupujących o ile człowiek który jest wystawia (np. perfumy) je ma,często ludzie piszą czy jest kosmetyk orginalny czy tez nie i wystawiają komentarz,zawsze tez można iść do sephory i dobrze sie przyjrzeć opkowaniu ja np. tak robie i dobrze zakupiłam tusz Estee Lauder, ale przekonałam sie że i tak wychodzi cena taka sama jak w sklepach ponieważ musisz doliczyć przesyłkę która najmniej wychodzi okolo 6 zł..chyba że dogadasz sie ze sprzedawcą o odbiór osobisty to wtedy sie bardzo oplaca :D