Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna smutna dziewczyna

masturbacja w zwiazku a udane zycie seksulane

Polecane posty

Gość hyhyhyhyhy
aha :O tzn z tym konczeniem na biust to spoko...mile urozmaicenie...no ale zeby tak zawsze to nie

Gość hyhyhyhyhy
zatrzymuj Go w sobie sila !! :D

Gość taka jedna smutna dziewczyna.
bez komentarza, widac podoba sie kumus ten link.

ten nick

To powiedz ze skonczysz za niego. Moj kiedys to robil sam, przestal, kiedys poprosil mnie zeby raz mogl to zrobic, bo musi, bo nie moze sie skupic... Bo bardzo mu mnie brakuje, a nie moglam znim byc, bo mialam zajecia. I od tego czasu znowu zaczal to robic, pomimo z emowil ze to tylko wyjatek.

Gość hyhyhyhyhy
pochwica taka ? :O ale by bylo...zeby Was musieli fachowcy rozdzielac :D

Gość hyhyhyhyhy
hmmm to dziwne ze taka otwarta baka jak Ty ma z tym problem...ale lepiej sie zebrac niz w ciszy przezywac frustracje ktora i tak wyjdzie wczesniej czy pozniej...

No wlasnie!!! Powiedz mu, choc nie wiadomo, ile to zmieni, bedzie wiedzial, ze Ci sie to nie podoba. A faceci dla kobiet duzo sa w stanie zrobic, nawet walczyc ze swoimi slabosciami. ja swojemu powiedzialam, co o tym mysle. pewnie nie poskutkuje szybko, bo tego nie da sie zmienic w jeden dzien, to kwestia duzej pracy, ale kiedys mam nadzieje, ze tak.

Gość hyhyhyhyhy
no ale czym masz go urazic? :O powiedz po prostu jak jest...jak sie czujesz

Gość hyhyhyhyhy
no wlasnie tu jest pies pogrzebany !!! dlatego powinnas mu powiedziec

Boje sie, ze jesli on przestanie to robic sam, to bedzie mnie traktowal czasem jako osobe do zaspokajania jego potrzeb, wtedy kiedy bedzie chcial sie wyzyc, a nie bedzie mu zalezalo na bliskosci :(

Gość hyhyhyhyhy
milego wieczoru 🖐️

Gość Nico
A po ile Wy macie lat? Ile lat w związku?

3,5 letni zwiazek, po dwadziescia kilka lat. Wydaje sie, ze zwiazek powinien kwitnac.

Gość ktoś tam 1
Ja należę do tych osób , którym masturbacja nie sprawia już żadnej przyjemności ( kiedyś - przed ślubem - bardzo). Ja po prostu już się przestawiłem ( nie przychodzi to łatwo - trzeba wyrabiać sobie przekonanie ,że dotykanie siebie to be i można sobie to wyrobić). Co mam za to . Seks z partnerką jest cudowny. Na szczęście jesteśmy w takim wieku ,że nie obawiamy się ciąży. Myślę , że pozostawanie przy marsturbacji Waszych chłopaków może wynikać właśnie z obawą przed niechcianą ciążą przy stosunku. Z kolei Wam podświadomie może na tym zależeć.Dlatego chcecie aby to nasienie trafiało do środka.

Gość A ja zawsze przed stosunkiem
zwale sobie konika bo wtedy moge dlugo sie kochac . Jezeli tego nie zrobie to stosunek trwa 5 sekund :( i co wy na to ? Walic czy nie walic ? - oto jest pytanie . :D :classic_cool:

ja sobie wlasnie wyrabiam takie przkeonanie ze dotykanie siebie jest ble :D i powiem Ci, ze dosyc mi sie to udalo. Teraz daze tylko do kontaktu ze swoim facetem, bo na tym to chyba ma polegac! mam nadzieje, z emoj facet tez to zrozumie. Zgadzam sie, ze ludzie decyduja sie na masturbacje, bo boja sie ciazy, ale na wspolna masturbacje, a nie osobna. Jest to tez jakas duza przyjemnosc, cos co moze byc wyrazem milosci. przed stosunkiem walic konia? No ja jak juz cos to bede sama facetowi to robic :D A dzis bede z facetem, moze nawet do czegos dojdzie, ale na sama mysl, ze on to robi, jakos mnie od tego odrzuca.

Gość strzelecki
masturbacja pozostawiła po sobie ogromny ślad. niszcycie wasz związek. zaufajcie Chrystusowi

Gość ktoś tam 1
Strzelecki idź do kościoła .

Gość strzelecki
Tobie też by się przydało :)

Dobrze wiem, ze zniszczyla wiele. Ale dzieki temu nasz zwiazek moze tez sie umocnic!!

Gość Strzelecki
oszukuj siebie dalej

A nie sadzisz ze chore jest raczej to, ze partner sie masturbuje zamiast pieszczot z Toba?

Gość do smutnej dziewczyny
a czy pozwolisz mu na pieszczoty z wytryskiem na siebie? jesli tak to tu sprawa jest przegarana on to polubil chyba i teraz woli sie masturbowac jak ty lezszy nago on teraz widocznie tylko tak potrafi

Gość ktoś tam 1
O widzę ,że znowu jesteś. Słuchaj , to może być tak jak z dotykaniem pod pachą- jeżeli sobie tego nie życzysz - to trudno to znieść kiedy ktos cię tam na siłę łaskocze. Ale dla mojej żony całowanie tam ( pod pachą ) to najfajniejsze pieszczoty. Twój facet jeszcze się nie przestawił na odbieranie Twoich pieszczot i nawet może dotykanie przez Ciebie jego penisa wprawiało by go w zakłopotanie. Woli więc robić to sam . A szkoda - bo wzajemne dotykanie się - jest naprawdę o niebo lepsze , i kiedyś o tym się przekona. Wydaje mi sie ,że Ty żałujesz ,że on jeszcze tego nie zrozumiał. No cóż - cierpliwości. Jeszcze tysięcy dni przed Wami.

nie bardzo rozumiem. Ze on tylko potrafi dojsc jak jestem nago? prosze jasniej ;)

Gość mała ela
gdyby facet choć trochę cię kochał to wolałby seks z tobą i pieszczoty twojego ciała, widocznie cię nie pożąda i woli własną grabę, nic z takiego cioła pożytku nie będziesz miała, całe zycie przed tobą, poszukaj jakiegoś prwdziwego mężczyzny, ten to jakiś dzieciuch chyba bez żadnych ambicji, słaba wola, słaby psychicznie musi być, nie widzę przyszłości przed Wami, a co jak będą dzieci, też będzie taki nieodpowiedzialny ?, jeszcze będzie to robił przy dzieciach, - boże jakie to obrzydliwe