Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwal mi blone dziewicza

przerwanie blony przez pieszczoty?

Polecane posty

Gość przerwal mi blone dziewicza

ostatnio piescilam sie z moim chlopakiem i on wlozyl mi do pochwy caly swoj wskazujacy palec. troche bolalo wiec myslalam ze moze jestem za malo odprezona. potem on mi mowi ze jak wsadzal ten palec to poczul opor wiec postanowil go pokonac i wsadzil jeszcze glebiej. stwierdzil ze "po drodze" mogla byc blona. czy to mozliwe zeby w ten sposob przerwal mi blone dziewicza? bylam totalnie zaskoczona gdy mi o tym powiedzial bo ja naprawde nic nie czulam i nie bylo w ogole krwi. czy jest inny sposob zeby to sprawdzic czy tylko u ginekologa?

witam-mam podobne pytanko-czy jesli dziewczynia jest dziewica moglbym jej wsadzic caly palec wskazujacy (nawet dwa) w pochwe?? nie przeszkodzila by mi wtym blona dziewicza?? powiem szczerze ze czulem jakis tam opor ale nie wiem czy ona byla nie do konca nawilzona czy to moze wlasnie byla blona-nie robilem takich rzeczy nigdy z dziewica i nie mam porownania-prosze o rozsadne wypowiedzi

Gość skąd wy się urwaliście....
????? nie ma znaczenia, jak głęboko:o rzeciez błona dziewicza jest NA POCZATKU wejścia do pochwy:o Najpierw się doedukujcie, dzieci:o🖐️

Gość anacola
zalezy jakiej wielkosci jest błona . Sa małe tylko wokoł wejscia a sa rowniez o wiekszej powierzchni. Pieszczotami wymienionymi powyzej mozna dokonac przerwania blony. Niekoniecznie musi dojsc do krwawienia zalezy to od ukrwienia danego miejsca.

Gość skąd wy się urwaliście....
głębiej jest tylko takie drobne przewężenie z zakretem:p i jak ktos nigdy sie nie kochał, to może tam byc ciasny to wszystko. Błona dziewicza znajduje się wokół wejścia do pochwy.

Gość a gdzie wy paluchy wsadzacie

Gość a ileeeeeee
masz lat autorko? szczerze napisz

Gość no wlasnie
:D nie ładnie nie ładnie ;)

w takim razie-jesli wokol wejscia do pochwy to wsadzajac tam calego palca ktory ma ok 9 cm -jesli dziewczyna ma blone to musialbym ja przerwac

Gość rany nie musiałbys ale mozesz
ale ta błona by się przerwała przy wejściu do pochwy, nie w środku:o Poza tym jeden palec, jeszcze jak dziewczyna ma potop w majtkach to nic takiego...:o Nawet nie zawsze się to mocno czuje. Zależy czy ona jest bardzo podniecona. Bo jak śluz az z niej wycieka, to może tego w ogóle nie poczuć za bardzo. Przeciez kobiety noszą tampony, jakoś je tam instalują, poza tym nawet błona dziewicza jest elastyczna. No i czasami zdarza sie tak, ze ona jest malutka, nawet nie przerywa się mimo współżycia, dopiero przy porodzie.

zastanawai mnie to-bo po wczorajszej takiej zabawie-ona mowila ze cos ja zabolalo-dizewczyna nie ma praktycznie zadnego doswiadzczenia wiec nie wiem czy sama wie \"jak gleboko mozna sie posunac\" -ja natomiast tez nie mam tu doswiadcznenia. moje wczesniejsze partnerki nie byly juz dziewicami

hmm ok ale zeby dosjc do srodka-musze pzrekroczyc ta bariere \"wejscia do pochwy\"-no chyba ze jest to takie elastyczne ze z wejscia potrafi sie rozciagnac w glab na 9 cm i nie stwarzac wiekszego wyczuwalnego oporu:P

Gość autorka tego postu
17, czyli rozumiem ze najprawdopodobniej nie jestem juz dziewica skoro jego palec ma 7 cm dlugosci?

Gość scorbolamid
jesteś dziewicą tylko nie masz błony. Dziewicą przezstaniesz być gdy odbędziesz pierwszy stosunek.

Gość Ja tez donosnie tego pytania
czy jak chlopak wsadza palec to czy wyczuwa ta błone tzn ten opor? i dlaczego to tak boli przy wkładaniu tego palca? Ja sie boje bo skoro boli mnie kiedy mi wsadza palec to co dopiro bedzie jak by mial wlozyc penisa?

Gość co o tym sadzicie
mnie tez boli jak wklada paluszki, choc nie wiem, czy przerwal mi blone czy nie. Pojawilo sie troszeczke krwi ze sluzem, ale minimalnie, prawie niezauwazalne to bylo. Ale dziwi mnie to, bo wczesniej wkladal wiecej paluszkow, a wczoraj jeden. Czy to normalne?