Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunlight

Simplus - wkurzyli mnie!!

Polecane posty

😡 😠 😡 Od ponad trzech lat mam telefon w plusie. Do niedawna wszystko bylo ok, ale od jakichs trzech miesiecy cos zaczelo im odbijac. Lista: - kupilam 2 razy karte za 10 a pozniej jeszcze za 30. Konto doladowali, ale nie przedluzyli waznosci konta ani o jeden dzien (!!!) - kupilam karte, wpisuje kod a tam \"polecenie niepoprawne\", i tak ze 20 razy 😠 - raz przyslali mi wiadomosc: \"oplata za sms i mms, wylacz i wlacz telefon\". A ja nie pisalam ZADNYCH smsów, za ktore mialabym dodatkowo placic (mialam aktywny pakiet easy sms i wysylalam tylko do plusa) - ostatnio: jest teraz taka promocja \"niemozliwe a jednak\" (pakiet za 5 zl na 100 min). Mialam 23 zl na koncie + aktywowany juz pakiet easy sms i easy gadka, na ktorym zostalo mi jeszcze 2 min do wykorzystania. Kupilam sobie ten pakiet za 5 zl, przyszedl sms potwierdzajacy aktywacje, na razie wszystko ok. Nastepnego dnia cos przed 17. zadzwonilem sobie do kolezanki, ktora tez ma w simplusie. Gadalam sobie z nia jakies 20 minut i nagle nas rozlaczylo. Mysle sobie, zaraz zwroca mi kase, to sobie zadzwonie drugi raz. A tu nie! Dostaje sms: \"Rozmowy zablokowane, zasil swoje konto\" (???) Sprawdzam pod numerem *121# stan moich pakietow a tam jest, ze zostalo mi jeszcze 60 pare minut z mojego nowego pakietu. Co znaczy, ze nie dosc, ze pobrali mi kase z konta (calutkie 18 zl), to jeszcze ubylo mi minut z pakietu. No myslalam, ze mnie szlag trafi. Malo tego, za chwile zadzwonila do mnie ta sama kolezanka, ktora tez kupila sobie ten pakiet i... jej tez zżarlo cala kase. Co za oszustwo. Pisalam Do BOK, ale zero odpowiedzi. Nie zadzwonie do nich, bo niestety nie mam nic na koncie. A na nowa karte szkoda mi kasy 😠 Do wszystkich, ktorym nie chcialo sie wszystkiego czytac: trzymajcie sie z daleka od simplusa! Co za shit:/

No to się wystraszyłam, bo też mam Simplusa. Ale w żadne promocje nie wierzę i dlatego nigdy się nie dałam na nie skusić. Jak się okzazuje- nieufność czasem ma swoje dobre strony. :)

No wiesz, tez na poczatku nie wierzylam, gdy dostalam sms z info o promocji. Ale patrze na ich strone, czytam, niby wszystko fajnie. A jak przyszlo co do czego... 😠 Z reszta, nie tylko w przypadku promocji mnie oszukali. Czy reklamuja ta promocje w TV? Bo nie mam telewizora i jak dotad tylko w Internecie o tym czytalam.

Gość Biedna mala sarpeinka
MOJA RADA NIGDZIE NIE DZOWN BO TYLKO STARCISZ KASE TLYKO ODRAZU IDZ DO PLUSA TAM NA SCANIE WISI SPECJANY TELEFON I Z NIEGO PRACOWNICY POWIEDZA CI JAK SIE SKONTAKOWAC Z ODPOWIENIDMI LUDZMI POPROS O DOKALDNIE WYRUKI Z TWOIMI ROZMOWAMI ORAZ SMSAMI I POWINNO PODZLAC POWIEM CI ZE JA TEZ NIE RAZ DOSTALAM SMSY ZE PALSE ZA SMSY I MMSY KTRYCH NIE WYSYSLAM ORAZ ZARBIRALI MI KASE ZA NIC A NAJLEPSZE BYLO JAK MI ZABLOKOWALI KONTO CHOCIAZ MIALA NA NIM PIENIDZE NA 2 TYGODNIE PO CZYM OTRZYLAMA BO TEZ BRAŁAM UDZIAL WPROMOCJI PODBNRJ DO TWOEJE W KTÓREJ MA SIE DARMOWE MINUTY ALE JAK SIE DZWONI TO CI POBIERAJA KASE A POTEM DOŁADOWUJA KONTO I WŁĄSNIE TEGO SMSA ZE ZWROTEM KASY ZA ROMZOWE DOSTAŁAM PO 2 TYGODZNIACH :) SUPER NIEE MOZE TY TEZ DOSATNIESZ WIEC CZEKAJ ALBO ODRAZU IDZ DO PLUSA I TYLE

Dzieki. Masz racje, powinnam isc do tego plusa. Ale jakos na razie sie nie kwapilam, bo przeczytalam sobie inny topic: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3225889 po ktorym stwierdzilam, ze i tak nie dojde prawdy. Nie ma sprawiedliwosci w tych wszystkich sieciach. Bo niby czemu maja sie przejmowac \"jakims tam klientem\"? Beda nastepni. Ale bede miec nadzieje, ze za jakis czas zwroca mi chociaz te 18 zl;)

Gość nikita3456
ja ma IDEE teraz orange od samego poczatku i nie narzekam serio

Gość a mi jakis rok temu
a mi jakis rok temu wzieli 10 zl za rozmowe ktorej nie bylo a co najsmieszniejsze siedze sobie w szkole nigdzie nie dzwonie i sms "oplata za jakas tam rozmowe: trwala minute i pare sekund, i 10 zl z groszami mi wzieli... qrwica jak nie wiem.. po kilku tyg oddali mi moze 1 zl czy iles tam.. z przeprosinami :/ plus to shit