Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoka

niemiły opryskliwy lekarz

Polecane posty

Gość karoka

Lekarz zrobił się niemiły i opryskliwy, jak tylko porosiłam go o zmianę tabletek na tańsze.// Wogóle okazało się że pierwsze tabletki jakie mi przepisał (to były moje pierwsze w zyciu tabletki i wziełam 2 opakowania) Yasmin, okazuje sie właśnie ze miały wiekszą ilość hormonów i zdecydowanie wyższą cenę niz inne, zawsze myślałam ze zaczyna sie od takich z mniejszą ilością hormonów na sam początek ale juz pomijając to, lekarza wogóle nie interesowało czy miałam po nich jakieś skutki uboczne, jak wspominałam o bólu łydek i drętwieniu nóg to wogóle jakby nie słyszał ;/ // z wielką łaską w tonie przepisał mi tańsze tabletki i gdybym nie zapytała to nawet nie powiedziałby mi kiedy mam je zacząć brać. A i jego odpowiedź wiele nie wniosła, bo dowiedziałam sie że jak nie zrobie przerwy to będe miała plamienia (od koleżanki dowiedziałam sie że tylko 7 ni w czasie kiedy byłoby krwawienie z odstawienia a nie jak przy pierwszym opakowaniu yasmin kiedy do 17 tabletki miałam po prostu okres) a jak zrobie przerwe to po prostu w połowie cyklu musze uważać (jakież to dokładne określenie) "no chyba ze chce Pani słuchac ulotek to już pani sprawa"... ;/ Więcej do niego nie pujde!!!!!!! Najgorzej że teraz nadal nie wiem jak podziałają te tabletki. chyba wezmę nie robiąc przerwy a i tak cały miesiac będę sie dodatkowo zabezpieczać. CZY KTóREJś Z WAS PRZYDAżYłA SIE PODOBNA SYTUACJA??

Gość truskawkaa
przeczytaj dokaldnie ulotke, tam napewno jest napisane jak brac tabletki, jesli bralas wczesniej inne. I poszukaj lepszego lekarza! a nastepnym razem takiemu nagadaj! trzeba sie bronic, lekarz ma Ci pomagac!

Gość karoka
no właśnie koleżanka mi poleciła już innego, podobno gość jest ok leczy się u niego jej siostra, której już prowadził 2 ciąże i kumpela też jest z neigo zadowolona. Nie chciałam sie kłócić bo jeszcze by mi nie wydał tej recepty. Z tym ze to co powiedział zabrzmiało jakby chodziło o to, ze jak zmieniam z yasmin które mają wiecej hormonów na logest które mają ich mniej to ze ulotka mi sie na nic nie zdaje i jak jej bedę sie nią kierować to zaciażę ale z drugiej strony jak zrobię tak jak on mi mówi to i tak lipa...;/ po prostu bosko.