Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atanod

BABCIE KTÓRE WIEDZĄ CO JEST NAJLEPSZE

Polecane posty

mOJA MAMA a bacia moich dzieci zawsze się wtrąca w moje wychowanie zawsze wie co najlepsze a minie obwinia że jestem złą matką co ja mam robić mieszkamy tymczasowo razem

Może Twoja mama ogląda za dużo filmów i seriali w których występuje przemoc. Porozmawiaj z nią i wytłumacz by nie oglądała np. W11, albo Fantomasa :-( To może być jedna z głównych przyczyn nieporozumień między Tobą a Twoją mamą .:-0 Pozdrawiam, Magda 🌼

A konkretnie co zarzuca Ci Twoja mama? Mam kolezanke, która też ciągle narzeka, że jej mama ciągle ją strofuje i poucza, a jak kiedys wpadłam do niej dosłownie na pół godzinę, zdążyłam być świadkiem, jak dziecko próbowało sie dobrac do niezabezpieczonego kontaktu i beztrosko sięgało po szklankę z kawa stojąca na brzegu stołu.

magdusia sąd wiesz że ogląda W11 a ogląda i to dokładnie każdy odcinek Aggie wiesz ja mam już 30 lat a moja mamusia kochaniutka myśli że jestem malutką dzidzią i nie umiem się zajmować moimi dziećmia zaczeło się to jak przeprowadziłam się do niej o wszysko się czepia i poucza co do dzieci

Gość znalazłam miłość
moja też podobna jest to jest nie do zniesienia jej cągłe wtrącanie się w moje życie

atanod, moja droga, bo takie właśnie programy i filmy wywołują niezdrowe zachowania i agresje :-( Niestety czeka Cie szczera rozmowa z Twoją mamą, albo w ostateczności poproś męża by zepsuł telewizor. Przynajmniej do czasu naprawy bedziesz miała dobre relacje z mamą.;-) Pozdrawiam Magda 🌼

Czesc.Wiesz ja mysle ze najlepiej bedzie jak porozmawiasz z mama o całej tej sprawie.Tylko zachowaj spokoj ,jesli to mozliwe;-0

Magdusia, dziewczyno zrozum ze zycie nie toczy sie wokol TV przyczyn konfliktow pomiedzy ludzmi, badz agresywne zachowanie moze byc bez liku chyba powinnas w kocu wylaczyc telewizor i zaczac zyc w czesie rzeczywistym

Skąd w was tyle jadu? :-0 Pewnie za dużo naoglądałyście sie w dzieciństwie japońskich bajek, albo wasze mamy w ciązy za bardzo emocjonowały się podczas Niewolnicy Isaury :-( Przełączcie teraz na TVP 2 i zrelaksujcie sie przy Familiadzie ;-) Gwarantuje wam że wasz stosunek do otoczenia diametralnie sie zmieni. Na lepsze ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Magdusia, no wlasnie o tym mowie czy Ty a wszelkie klopoty znajdujesz wyjscie w przelaczeniu kanalu telewizyjnego badz zepsucia odbiornika? jestes infantylna Magdusiu, chorobliwie infantylna

Gość szafa
Magdusiu.... jak w TWOJEJ młodości były już japońskie bajki, to ile ty masz lat? 12 ?????? Bo ja mam więcej :)

Czy wy nie widzicie,ze on po prostu sobie zartuje?I calkiem dobrze jej to wychodzi.Troche dystansu dziewczyny.Magda,trzymaj sie!Przynajmniej sie troche posmialam

spring, no wlasnie wszytskie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze to nie sa zarty ze strony Magdusi :) przeczytaj topik lista glupich pytan i odpowiedzi.....

magdusia-co ma oglądanie kryminałów do traktowania dorosłej kobiety niczym dziecka???? bo ja tego nie rozumiem. Ja bym porozmawiała z mamą tak na poważnie.Być może będize to trudne bo mama może wybuchnąc ale powiedź jej że to Twoje życie,że dziekujesz jej za swoje wychowanie ale co do Twoich dzieci (chodzi o wychowanie)zaimiesz się ty i Twoj mąż.Najważniejsze jest to dlaczego mama tak twierdzi że jesteś zła matką-co takiego karygodnego zrobiłas że tak mówi?

kangurek..........wiesz to jest taka dziwna sytuacja mieszkałam z dala od matki parę lat ja mój mąż moje dzieci teraz przeprowadziłam się na czas budowy mojego domu i to wszystko stało się tak pogmatwane Dzieci idą do szkoły np; mówie im aby założyły ciepłe kurtki a moja mamuśka wtrąca się i mówi nie jest ciepło załóżcie lzejsze kurteczki i tym podobne ina tym polega problem ja mówię a a matka mówi b

Gość coś podobnego
coś podobnego ma moja tesciowa zawsze chce mieć swoje na wiezchu ale jej się nie postawie a matce tak

Gość stare baby patrza
jejku...nie cierpie wtracajacych sie,wszystkowiedzacych mam,babac,tesciowych!!!!!!!!!!!!! Mozemy cos na to poradzic?.

Gość do szafa
chyba nie miałaś telewizora w dzieciństwie, bo ja mam 30 i w mojej młodości były już japońskie bajki.

Dokładnie ;-) Na początku 90\'tych lat leciał w TV Yataman :classic_cool: Nie pamiętam czy tak to sie pisało, ale ci co pamiętają wiedzą o co chodzi ;-) Przegapiłam dzisiaj Hugo na Polsacie 😭 Pozdrawiam, Magda 🌼