Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany mąż.1

moja żona dochodzi do orgazmu szybciej...

Polecane posty

Gość zdesperowany mąż.1

nie wiem już co robić. kiedy kocham się z żoną ona dochodzi do orgazmu szybciej niż ja się rozgrzeję. nawet kiedy i ja dojdę do orgazmu to po paru minutach znów mam ochote na seks. poradzcie mi co mam zrobic by żona tak szybko nie osiagała orgazmu i żeby ciagle miała ochote na bzykanko?

Gość a po orgazmie nie ma
co za problem bo nie rozumiem?? można mieć orgazm jeszcze raz i ujeszcze i jeszcze ...:))

Gość zdesperowany mąż.1
problem w tym ze ona po jednym orgazmie musi odpocząc trochę długo a ja od razu mam ochotę na kolejny raz:-(

Gość a ja bym się nie zdziwiła
gdyby się okazało, że ona ściemnia bo nie ma żadnej satysfakcji.. udaje szybko orgazm żeby mieć z głowy... bo normalna kobieta jeżeli jest dalej stymulowana to przeżywa następny orgazm i nastepny... no bo niby dlaczego ma odpoczywac...

Gość edeeeeeeeeee
o jak ja wam zazdroszcze tego seksu:(:( ja tez dochodze szybko ale mój mąż jest z tego powodu zadowolony:D tylko rzadko mam kiedy go tak zadowolic bo on tak często to nie chce niestety a po pierwszym stosunku juz wiecej nie moze:( a ja mogłabym i mogła..

Gość no własnie
tak jest kiedy facet jest koło 40-stki a kobieta przed ... wiem cos o tym bo u mnie jest podobnie ... mam dośc czesto ochote na seks a mój mąż mniej ale jeśli juz jest seksik to mnie wystarczy chwila i.... ale mój mąz potrzebuje czasu wtedy mu bardzo pomagam ... problem w tym że w przyrodzie tak juz jest kiedy facet ma 20-30 lat to on nie wytrzymuje , a kobiecie w tym wieku potrzeba wiecej czasu ale kiedy dochodza latka wszystko sie zmienia .... ja uwazam ze kiedys przyjdzie taki czas kiedy sie zgramy i dojdziemy razem i to kilkakrotnie..... pozdrawiam

Gość czyli juz druga kobieta
potwierdza, że może i może i może, a to raczej facet ma problemy ... chyba powinieneś porozmawiac z małżonką bo to jej "nie mogę, musze odpocząc" jest troche podejrzane...

Gość to masz facet
szczescie . Ja jak dojde to nie pozwole nawet dotknac mojego czuja bo mnie boli glowka przez 10 minut a nastepny numerek po ok pol godziny :(

Gość zdesperowany mąż.1
moja żona nie udaje.. po prostu nie ma ochoty na dwa stosunki pod rząd.. mówiła ze po orgazmie ma tak wrażliwą brzoskwinkę ze dotyk sprawia lekki ból.

Gość MoreIIa
no wlasnie, przerzuc sie na mnie, ja nie miewam orgazmow.

Gość zdesperowany mąz.1
ja nie mam 40-stki:-( małżeństwem jestesmy dopiero od roku mam 23 lata i wczesniej to ze ona ma szybciej orgazm ode mnie nie było problemem ale teraz mam ochotę na długi seks pieszczoty...a moja żona juz po 5 minutach ma orgazm... podobno to kobieta lubi długo a facet szybko a u nas jest odwrotnie...