Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiietka

Ginekolog na pierwszej wizycie zwrócił mi uwagę że w spodniach jestem a na kontr

Polecane posty

Gość blend
zielono-czerwona ale to dziwne, ze z przebieralni sie mijasz z wychodzaca, myslalam ze wszedzie tak jest ze rozmawiasz UBRANA i rozbierasz sie obok fotela zeby ograniczyc do minimum. Jak ktos ma krwotok albo uplawy to cala spodniczke moze sobie zachlapac prawda

Gość mój taki sam
typ jak autorki tematu, w spodniach broń boże a pończoch też nie zdejmujeboo jest tylko parawan i głupio mi się bawić póżnie z nakładaniem

No ja w swoim zyciu byłam u kilku ginekologów ale żadnemu z nich nie przeszkadzało ani nie przeszkadza że przychodziłąm czy przychodzę w spodniach...Tak jakby kawałka gołego tyłka nie widziały te lekarki......Hmmmm a może to kwestia płci takiego lekarza? Ja byłam tylko u kobiet i nie mialam takiego problemu.... A to jest śmieszne że ktoś wymusza na kimś jak to ma przyjśc ubrany..w końcu i tak będzie ten tylek ow lekarz widzieć.. PS: ci lekarze byli tylko państwowi

Gość Mojej dziewczynie również
kazałem chodzić do kobiety bo to banda zboczeńców

zielono-czerwona --> dla mnie to też trochę dziwne. U mnie lekarz wyczytuje nazwisko pacjentki (kiedy poprzednią odprowadzi z gabinetu do poczekalni, do recepcji, bierze następną kartę) i prowadzi do gabinetu. Potem jest rozmowa (nb. ginekolog nigdy nie usiądzie póki ja tego nie zrobię), długa, dokładna. Potem zaprasza do badania. Niedaleko fotela jest w gabinecie wydzielona (w postaci małego pomieszczenia) przebieralnia z toaletą i bidetem. Pomiędzy fotelem a przebieralnią jest podgrzewana podłoga (mnie to akurat bez różnicy, bo chodzę ZAWSZE w spodniach, konia z rzędem temu, kto mnie zobaczyłby w spódnicy, więc po rozebraniu się zostaję w skarpetkach, bo nie lubię mieć gołych stóp - ale jak babki zdejmują rajstopy, to na pewno jest im milej). Przy każdym badaniu jest USG, to w cenie wizyty. Lekarz nigdy nie patrzy na mnie, kiedy przechodzę na fotel/do przebieralni. Jest bardzo delikatny (przy mojej chorobie, gdy nie sposób mnie dotknąć w okolicach podbrzusza, to bardzo ważne), rozmawia bardzo grzecznie, życzliwie, żadnego burczenia. Wszystkie leki dostosowane są do moich potrzeb, żadne przepisywanie na zlecenie koncernu nie wchodzi w grę (zresztą to jest tak renomowana i dobrze sytuowana przychodnia, że nie wiem, z jakim prezentem musiałby wyskoczyć koncern :) ). Jeśli mam problem np. z lekami, wyszedł zły wynik czy mam jakąś wątpliwość - przychodzę na bezpłatne, szybkie konsultacje (wchodzę pomiędzy zarejestrowanymi pacjentkami) albo kontaktuję się z lekarzem telefonicznie. Żadna rejestratorka/położna nie wejdzie w czasie wizyty, póki lekarz nie pozwoli, nie ma mowy, żeby weszła pacjentka. A w czym przychodzę, to jest moja sprawa, nawet jakbym przyszła śmierdząca :), to lekarz by tego nie skomentował. Kwestia taktu i podejścia do pacjenta - w końcu klient ma być zadowolony :). Pozdrawiam :).

Gość u mojego gina
rozbiera sie w osobnym gabinecie i dopiero wychodzi na badanie