Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolar

jestem oklamywana

Polecane posty

mieszkam z nim od 5lat do tej pory bylo ok od kiedy urodzilam syna zacza mnie oklamywac , wracac pozno do domu ogolnie rzecz biorac czuja sie zniewazana co robic?

Gość glutek
Kochasz go? Jesli nie, to chyba nie masz sie czym przejmowac i nie bierz do czapy... Z czasem sie rozstaniecie, bo putka emocjonalna bedzie sie pogłebiać, a może znajdzie sobie Twoj maż jakaś nową panienkę. Jesli kochasz, to porozmawiaj z nim szczerze i opisz co czujesz. Jesli facetowi zalezy na kobiecie zrobi wiele, by poprawić jej nastrój. Powodzenia

Gość la tristess
Wyszłas za maz dla kasy jak to ALka z Torunia zrobiła. To masz, facet ucieka, bo chce byc kochany

Gość do kolar
nikt Ci nie doradzi co zrobic. znalam kiedys pana, ktory mimo, iz byl kilka lat ze swoja kobietą startowal m.in.do mnie. potem nagle urwał kontakt i pojawil się na portalach randkowych. znajomosci zrywal nagle. moze najpierw nalezaloby sprawdzic czy masz podstawy czuc się zniewazana. dlaczego tak się czujesz? zabrzmialo to dosc nieprzyjemnie.

Gość do kolar
w wypowiedzi powyzej zmierzam do tego, ze jesli Cię zdradza i jest draniem- co ma miejsce w wielu przypadkach - to i tak masz ograniczone mozliwosci dzialania. ze zla wola nic nie zrobisz.

on jest pewien ze go nie zuce czy go kocham coraz mniej ale przeciez mamy dziecko problem w tym ze nie mam przyjaciol on jest bardzo zazdzosny takze jestem sama sama sama zdana na siebie aby to wszystko jakos roztrzygnac

on byl zabujczo zazdrosny od kiedy jest dziecko nic kompletnie tak jakbym nie istniala

Gość do kolar
dlaczego nie masz przyjaciół?