Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasdaaaaa

BIOGARDENWYCIAG ZE SKRZYPU POLNEGO I POKRZYWY??POLECACIE TE TABLETKI!!

Polecane posty

Gość klasdaaaaa

prosze powiedzcie bo kosztują 12 złotych tylko i jest 100 tabletek..

Gość firmy Garden
??? Jeśli tak to one sąextra! POLECAM!!! Mająo wiele więcej pokrzywy i skrzypu niżSkrzypovita, Silica. Po prostu mająnajlepszy skład te tabletki z tych dostępnych na rynku. A ta firma specjalizuje sieakurat w tego typu produktach więc nie sądzę zeby to miało byćza tanie niby!

Gość autorka wątku..
nie to nuie jest garden:(pisze ze biogarden na opakowaniu..:(

Gość autfgfghfgh
moja dermatolog tylko ten preparat poleca..naprawde!

Gość autfgfghfgh
Najlepszy, polecony przez mojego dermatologa preparat nowej generacji firmy BioGarden - Wyciąg ze skrzypu polnego i pokrzywy. Opakowanie 100 tabletek w rewelacyjnej cenie 13 złotych wystarcza na 50 dni kuracji. To najlepsza i najtańsza kuracja dla włosów, paznokci i skóry. Sprawdziłam, ma największą ilość substacji - powinien być najbardziej skuteczny. W mojej aptece go nie mieli ale w sąsiedniej sprowadzili go dla mnie. Już po 20 dniach widać, że działa. Zachęcam i polecam. Moja kosmetyczka potwierdza, że warto go stosować

Gość nie jedzcie go ostrzegam bardz
o... po nim sie strasznie chudnie .....wiec dla chudych dziewczyn on nie jest absolutnie..

Gość bardziej i lepiej
jest swietny

Gość oczywiscie ze jest bezposredni
jak to ?niema takiego.

Gość na bank choroba jakaś.
habha

Gość na bank choroba jakaś.
ale ile tabletek sie na dzien bierze ?chyba z 10 tego humawitu wiec nie pieprz bo biogarden taniej wychodzi.

Gość fffffffffffff
ale tego humavitu to trzeba brac i brac, nawet 10 tabl dziennie wiec nie ychodzi tak tanio. ja teraz sproboje z tym biogarden

Gość sdsdsds
ten z biogarden jest najlepszy bo odchudza..pisze nawet na opakowaniu o tym!!

Gość sdsdsds
zielonobiale opakowanie :pisze na nim tak: wyciag ze skrzypu polnego i pokrzywy" wpisz wgoogle..

Gość JAfdfdfdf
hahaha on odchudza??

Gość mysza909
mama kupila mi ten bio-garden i uzywam go od jakiegos czasu-moze ok 7 dni. JEst tam 100 tabletek.Podobno jeden z najlepszych-polecała go bardzo pani w aptece,choc az tak tani nie jest.oto fotka opakowania: http://img460.imageshack.us/my.php?image=161033pz0.png

Gość mysza909
no cóż zdjecie nie chce sie wczytywac,nie wiem dlaczego :( jednak polecam ten produkt :)

Gość mysza909
http://vena-vita.pl/produkty,nazwa,,kategoria,740,typ,,pokaz,wszystkie trzeci od konca,bodajże.Mam nadzieje że teraz zobaczycie jak wyglada,buski:*

Gość czy naprawde odchudza
powiedzcie cos wiecej o tym..

Gość nat..;)
hm uzywam go niecaly miesiac i efekty sa b.dobre.... paznokkcie sa swiecace, wlosy sie blyszcza a, cera bez pryszczy i sie chudnie.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;] polecam :D

Gość natiśka
Jest bardzo dobry^^ uzywam go .. neidlugo.. zaledwie miesiac PolecaM ..... cara ładna , paznokcie :) ... zauwazylam tez ze od czasu kiedy zaczelam je uzywac .. schudlam kilka kg :) polecam ale chudym osobom raczej nie ;/ ;) POLECAM i jest tani;) ... ok. 12 zł ... jest owiele lepszy od... caranova... skrzyp uzywaj regularnie ja uzywam 1 tab dziennie... ale mozna 2... wystarczajco jest 1 tab. ...;}

Gość grrrrr
Jak to chudnie się po tych tabletkach? saponiny zawarte w skrzypie ułatwiają wchłanianie wielu składników zawartych w pokarmie a witaminy dodawane z reguły do tego typu preparatów wzmagają apetyt i powodują przyrost wagi. Tam jest niby błonnik, no ale żeby zaraz chudnąć? Poważnie?

Gość Kicur
Naprawdę super produkt. Ja sam go polecam , kupiłam go przypadkiem i dziwi mnie trochę opinia na temat ceny . Mój kosztował 18.63zł. Moze nie trafiłam na promocję czy coś ale efekty warte są chyba każdej ceny. Zuzyłam jedno opakowanie i szukam kolejnego , choć nie wiedzieć czemu nie łatwo znaleźć go w aptece... Włosy mi po nim rosły ekstremalnie szybko. Po pofarbowaniu ciemnych włosów na blond (schodziłam z brązu) Na drugi dzien miałam już widoczny 1mm odrost - niesamowite! Po 3 tygodniach jest już na jakieś 1,5 cm... Ale po odstawieniu strasznie wypadają włosy . Jako , że nie mogę go znaleźć to zbieram swoje kudełki ze szczotki codziennie garściami ... Ale pewnie to przez to , że potraktowałam włosy kilka razy śmiertelnym zabiegom ;).

Gość Rinisja
też spróbowałam ze względu na cenę i jestem zadowolona z efektów. Biogarden ma takie nieduże biało-zielone opakowanie. Nie znalazłam nic lepszego jeśli chodzi o stosunek jakość/cena/ilość tabletek. Płaciłam w łódzkiej aptece za grosze nieco ponad 11zł, a opakowanie ma aż 100 kapsułek. Dla mnie rewelka.

Po miesiącu stosowania (podobno w zależności od człowiek na efekty trzeba czekać od 2 do 4 miesięcy) muszę stwierdzić, że specyfik daje średnie efekty. Średnie, bo stosując go przez cały czas w trakcie wypadania włosów, nie widzę większych efektów (minimalne). Za to na moje (mocne) paznokcie podziałał znakomicie. Są tak twarde, że ostatnio miałam problem z obcięciem ;) Na elastyczność skóry wpływa w zadowalającym stopniu. Łykam dalej i czekam na efekty ;)

Gość skrzyp!!
ja biore je jakis miesiac i jak naarzie jest ok wlosy sie blyszcza a paznokcie sa mocne:D kupilam je bo zalezalo mi na tym aby wlosy szybciej mi rosly narazie nie widze efektow ale czekam cierpliwie na rezultaty:D a skoro mowicie ze od nich sie chudnie to jeszcze bardziej zachecacie:D mam nadzije z eu mnie to zadziala pozdrawiam!:*