MegiMegi 0 Napisano Październik 21, 2006 Bralam przez pol roku bromergon i luteine, bo mialam podwyzszony poziom prolaktyny, a do tego miesiaczki byly nieregularne... Zaczely wypadac mi garsciami wlosy, czy to po bromergonie? Prolaktyna sie obnizyla. Gin kazal mi odstawic bromek, ale wlosy dalej wychodza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Październik 23, 2006 Prosze Was, Dziewczyny! Pomóżcie... Jestem zrospaczona!!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 23, 2006 Nie wiem czy to od Bromergonu, ja biore 4 mce i nie zauwazylam czegos takiego. Nie denerwuj sie a idz na wizyte do ginekologa, powiedz mu o swoich watpliwosciach a napewno uzyskasz odpowiedz na swoje watpliwosci:) Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Październik 23, 2006 Dziękuje za pomoc! pojde i zapytam co jest grane. Powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach