Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sadzicie

Napiszcie mi co sadzicie o takim smsie

Polecane posty

Gość co o tym sadzicie

"na gadu okolo 21 , kumpela bedzie z mama gadala, ustapie miejsca dziewczynie bo mi za to kolacje zrobi ha, jestem leniwy:P" napisal mi moj byly, ktory chce do mnie wrocic, teraz jest w niemczech w pracy, dzis zadzwonil do mnie i powiedzial ze bedzie na gadu, ale mi napisze o ktorej dokladnie w smsie, noi napisal:O

Sadze, ze chce pogadac, odnowic kontakt ? Nic szczegolnego w tym smsie nie ma... Kto kogo zostawil ?

Gość co o tym sadzicie
on mnie zostawil ale chodzi mi o to po co mi pisal o tej kumpeli?

Witam.Chce wzbudzić w Tobie zazdrość,znam to,miałam podobną sytuację kiedyś.Chce żebyś wiedziała ,że wokół niego kręcą się laski.To typowe podejście faceta.Pozdrawiam

Mozesz mu zawsze napisac, ze Ty masz kumpla ktory serwuje Ci sniadania bo tez leniwa jestes :P :D

Gość anitka1
wlasnie tacy kolesie sa bardzo dziecinni :/ mysle , ze chce Cie wziac na zazdrosc

Gość co o tym sadzicie
popieprzylo go chyba:O zalosny jest z takim podejsciem chyba w snach ze mna bedzie!

Gość co o tym sadzicie
dziecinny? ma 25 lat:O

Wiesz, moze jest to dziecinne, ale jesli komus zalezy to ucieka sie do wszystkiego, uwierz. Moze mysli ze wzbudzaniem zazdrosci cos osiagnie ... ? Jesli moge wiedziec ile byliscie razem i ile czasu minelo od rozstania ?

Czasami 25latkowie jeszcze nie dorośli.Nie leć odrazu w jego ramiona,pograj sobie trochę na jego uczuciach.a jeżeli Ciebie kocha to nie zrezygnuje.Ty za to będziesz miała satysfakcję.Niech trochę postara się o Ciebie.

Gość co o tym sadzicie
nie stworzyl z nikim nowego zwiazku, od rozstania jest sam, ja bylam w nowym zwiazku, ale mi nie wyszlo zostawil mnie bo musial, stracil prace,musial wyjechac, problemy z prawem, nie chcial mnie obarczac, ale ciagle pisal i dzwonil on wie, ze ja jeszcze cos czuje myslicie, ze on to napisal poniekad z milosci, zeby mnie "latwiej" zdobyc?

Ty najlepiej wiesz cz Cię kochał,my jego nie znamy.Skoro sytuacja zmusiła jego do rozstania,to może faktycznie coś do Ciebie czuje.Jeśli Ty również darzysz go jeszcze jakimś uczuciem to nie przekreślaj tej znajomości.

Musisz wyczuć jakie ma intencje wobec Ciebie,tylko nic nie pytaj na temat tej koleżanki

Gość co o tym sadzicie
tak, rozumiem czyli mam wejsc na to gg, czy olac go?:P

Gość co o tym sadzicie
ehhh faceci to głupki:D normalnie smiac mi sie chce, pewnie jak wejde na gg to mnie bedzie przepraszal ze to napisal, a jak nie wejde to zadzwoni i zapyta co sie stalo

Gość co o tym sadzicie
to wejde;) bo fajny facet z niego byl:D tylko nie wiem co napisac jak zapyta czy jestem zla o tego smsa? a zapyta napewno

Gość eeeeeeeeeeeee tam
pewnie chce Cie naszykować na to, że będziesz musiała Mu podawać pod nos żarcie, bo inaczej Cię wymieni na kumplę:)

Gość Napisz ....
ze bron Boze nie jestes zla,ze cieszysz sie,ze ma kto mu robic kolacje :D

Gość co o tym sadzicie
chyba jednak sie przestaszyl, bo napisal mi kolejnego smsa "to dziewczyna kumpla, mam nadzieje ze nie odebralas zle tego smsa"

Gość małamii
zaczyna się ciekawie!:) Wejdz , jasne że wejdz i koniecznie powiedz jak było... I do czego doszliście:)

Gość co o tym sadzicie
hehe chyba zajada kolacje, bo nie wchodzi:P

Gość co o tym sadzicie
dziwne, ale nie widze wszystkich postow, pisze ze ma ich byc 29 a ja widze tylko 25:O

Gość co o tym sadzicie
cos sie chyba pogmatwalo z ta strona:O