K.K.T.D. 0 Napisano Październik 21, 2006 Jestem tu po raz pierwszy i mam cholerny problem.18 dni temu \\\"prawie\\\" kochałam sie z moim chłopakiem tzn włożył go tylko kilka razy i wyjął oczywiscie bez zadnego wytrysku.Wpadam w panikę bo niewiem co mam robic czy mogę być w ciąży????? miesiączka mi sie chyba spóznia i ciągle mam zmienne nastroje.proszę pomózcie mi bo nie umiem sobie z tym kompletnie poradzić:(:(:(::(:(:(: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K.K.T.D. 0 Napisano Październik 21, 2006 Czy jest jakaś dziewczyna która przyzała to co ja teraz przezywam???????????????????????????????????????? Błagam o pomoc!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nic jesteś w ciąży..... Napisano Październik 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K.K.T.D. 0 Napisano Październik 21, 2006 Wielkie dzieki :>Jestes nadzwyczaj niewatpliwie przyjazna :> Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak nic jesteś w ciąży....... Napisano Październik 21, 2006 jeśli już to przyjazny:-P hehe no co? nie przyda Ci się becikowe?:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K.K.T.D. 0 Napisano Październik 21, 2006 Chyba Tobie by sie przydało:P:P:P Głupku................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urodzona matematyczka Napisano Październik 21, 2006 no to cholera po co zadajesz takie durne pytania, jesli sama dobrze wiesz, ze raczej w ciazy nie jestes? roznie moze byc. jesli mialas dni plodne i plemniki dostaly sie do srodka, to wszystko jest mozliwe. to co powiedzial kolega wyzje, to jeden z mozliwych scenariuszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chloe1 0 Napisano Październik 21, 2006 CIAZA 100% GRATULACJE I DOBRZE CI TAK :p co to znaczy miesiaczka mi sieCHYBA spoznia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laska czy ty jestes normalna Napisano Październik 21, 2006 po cholere zaczynacie takie posty codziennie jedna sie znajdzie co pisze ze jest w ciazy chociaz wcale sie nie pieprzyla ja pierdziele to jak masz byc w ciazy?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konradyna Napisano Październik 21, 2006 ja tez niedawno mialam taka sytulacje ale wszytsko sie wyjasnilo wiec glowa do gory!!!!Bedzie dobrze!!!! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konradyna to po cholere Napisano Październik 21, 2006 zaczynasz nowy topik skoro juz sie wyjasnilo????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość były setki takich topików Napisano Październik 21, 2006 :o:o: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konradyna Napisano Październik 21, 2006 ale to bylo pol roku temu!!!!!!:(:(:(: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konradyna Napisano Październik 21, 2006 Teraz mam nowy problem !!!!! zdazylam sie pzryzwyczaic chyba juz..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość były setki takich topików Napisano Październik 21, 2006 wee, przestań kobito:o jestes zalosna:o poczytaj inne topiki! to jest raczej stress przed ciążą niż sama ciąża:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach