Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrrrrr

Moja piękna kobieta...

Polecane posty

Gość piotrrrrr

Mam cudowną kobietę : mądrą i dowcipną, śliczną ... Każdy facet mówi że jest "super". Dba o siebie, jest urocza... Kocham ją poad życie i oddam za nią wszystko. Jesteśmy razem 4 lata. Wyjechałem i widzimy sie raz w miesiącu... martwie sie o nia bardzo... Jest delikatna, boje sie ze ktos moze ja skrzywdzic a mnie obok nie ma... i nie lubie mysli ze ktos moze ja podrywac;? ale ja jestem dziwny...:/

Gość małamii
Mogę Ci powiedzieć jedno... TWOJA LASKA MA SZCZĘSCIE że ma takiego faceta!

małami... ja też jestem szczęściarą bo mam takiego wspaniałego faceta :D piotrrr, wcale nie jesteś dziwny, poprostu kochasz, tesknisz i martwisz się o nia. Pozdrówka dla Ciebie, oby wiecej takich mężczyzn 🖐️

Gość lopatka
Super, że istnieją tacy faceci jak Ty Piotrrr- prawdziwa szczęściara z Twojej dziewczyny. Wcale nie jesteś dziwny- mój chłopak jest taki sam, choc nie mieszkamy bardzo daleko- dzieli nas 50 km to codziennie pisze i dzwoni i pyta jak sie czuje, co robilam i kocham go za to bardzo :):):):) więc nie mów , że jestes dziwny- jestes bardzo uczuciowy i tak trzymaj , aha- życze wytrwałości w rozłące- wiem jak to boli :( niestety ...ale i tak sie ciesze, ze jest ktoś kto mnie kocha :) Pozdrawiam :D:D:D:D:D

Gość ja mam nadzieję że....
ona jest za Tobą tak jak Ty za nią... bo jeśli nie to już Ci współczuję! na pewno ma dużo "kolegów" co ? - jak taka fajna :)

Gość sans doute
uczuciowość to podstawa związku:) oby tak dalej:)

ja mam nadzieję że....spotkało Cie coś takiego ? dlatego musisz dokopać komuś by samemu poczuć sie lepiej ??????????

Ja tez mam takiego faceta;) i nie chcialbym zadnego innego kocham go nad zycie ;) Zycze szybkiego powrotu i przytulenia jej slodko do siebie ;)

Gość ja mam nadzieję że....
nie z zamiarem dokopania, jeno otrzeźwienia....

Gość jezu nie moge
jaka piekna bajka o kopciuszku normalnie sie rozplylam....ocho cho taka cudowna.....uffff....bosz myslalam ze juz niema takich pojebow na tym swiecie skoro tak ja kochasz to po jaki ch....wyjezdzasz koles, zaduzo filmow sie naogladales z swoim pokemonkiem

Gość baja bongo
tez mam takiego faceta, a musial wyjechac na weekend do domu, jak co dwa tygodnie, to znaczy ze mnie nie kocha bo wyjechal? :o jak ktos wyjezdza na pare miesiecy zagranice do pracy to tez nie kocha? :o zenujaca ta ostatnia wypowiedz. a do autora topiku - jestes jednym z nielicznych ktorzy tak dbaja o swoje Szczesciary, zycze wszystkiego co najlepsze.

Gość sans doute
z tego co widzę, kazdy z oazy ma takie związki. Widze tych ludiz, ich kobiety, znam ich zycie. I widac ze dbalosc obustrona to jest to:) Tez mam takiego faceta...:) Oby miał odwage byc taki, jaki był, czyli ciepły, spontaniczny, pomysłowy, taki On cały On:)

Gość ten topc to podpucha

hmmm gdzie Ci mezczyzni....moj facet jest spoko szkoda tylko ze od czasu do czasu nie powie mi jak bardzo jestem mu potrzebna..no niestety w naszym zwiazku to ja jestem romantyczka moj maz mowi mi mile ale nie takie jakie bym chciala uslyszec.....poprostu facet!!!

Gość ja również mam takiego
Wspaniałego faceta, który od niedawna jest moim mężem:) Pozdrawiam Ciebie Piotrze i Twoją dziewczynę;)