Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 latka

Kiedy pojawienie się okresu staje się ulgą...

Polecane posty

Gość 22 latka

Właśnie dostałam okres, ufffffffffffffffff Przez ostatnie 3 dni, kiedy spóźniał mi się okres błagalam los, by ten stres był tylko nauczką, nie karą w postaci niechcianego dzidziusia. Na szczeście te 3 dni opóźnienia to kwestia zażywania antybiotyków. Dawniej byłam bardziej rozsądna, nigdy nie kochałam się bez prezerwatywy, teraz chyba z wiekiem głupieję :( Nigdy więcej nie ustąpię facetowi pod tym względem, nigdy więcej stosunków przerywanych, nigdy więcej takiego strachu. Pewnie nie jedna z Was przeżywała to co ja... :(

Gość to ciesze sie razem
z Toba i mam nadziejej ze dotrzymasz obietnicy danej samej sobie....ja tez raz bardzo sie balam i czekalam na okres jak na zbawienie-doczekalam sie na szczescie i odrazu zmadrzalam.Pozdrawiam

Gość madziara58
a ja własnie czekam ,mam dzisiaj dostać i się panicznie boje

Gość 22 latka
Madziara -- a czy Ty też uprawiałaś seks przerywany? Boże jaka ja byłam głupia!! I tak muszę zrobić sobie test, bo tak narazie, to krwawienie, które się rozpoczęło jest prawie niewidoczne, choć bol trochę odczuwalny.. Powiedzcie, czy jeśli jest się w ciąży i ma się okres (tak też sie zdarza), to ten okres jest normalny, czy raczej skąpy? A może te anomalie wynikają z tego, że miałam infekcję dróg moczowych i brałam antybiotyk?

Gość ja czekam
ja te kilka dni do okresu będę żyła w stresie... i też nie będę już taka głupia, ale jak to mówią Polak mądr po szkodzie... ja przez te 20 dni zwariuje

Gość 22 latka
A nie prościej wziąć postinor??

Gość szwedzka bogini południa
postinor to potwornie wielka dawka hormonów, i ja bym wzięła tylko jakby mi pękła prezerwatywa (tak było trzy lata temu, na szczęście zadziałał :D ). natomiast w tym miesiącu to i ja miałam stres :) w 6tym dniu cyklu na chwilę pozwoliłam facetowi 'poczuć' mnie bez gumki... no nie wiem, ile to trwało, może krócej niż minutę? potem normalnie z zabezpieczeniem - a ja durna i tak dostałam schizów takich, że więcej nigdy tego nie zrobię! jeszcze po owulacji rozbolały mnie piersi - chodziłam po ścianach ze strachu, że mogę być w ciąży, ale wiedziałam, że test, żeby był wiarygodny, można zrobić dopiero w pierwszym dniu spóźnienia planowanej miesiączki.. i okres dostałam dwa dni wcześniej niż się spodziewałam :D i to tak, że nie mam najmniejszych wątpliwości, że nasze małe "zaszalenie" uszło nam na sucho - bolało mnie piekielnie i miesiączka jest nawet bardziej obfita niż zwykle - pewnie mi stresy zaszkodziły :)

\"nie karą w postaci niechcianego dzidziusia\" ?????????????????????? Trzymajcie mnie..........