Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka76

wrozki co myslicie

Polecane posty

Gość dorka76

czesc co myslicie na temat wrozek? spelnilo wam sie cos? moze byl ktos na tarocie? piszcie!

ja slyszalam co nie co na ten temat...duzo narzekalo na normalne wrozki ale podobno astrolodzy sa dobrzy...ukladaja wszystko wzgledem twojego znaku zodiaku daty i godziny urodzenia, moim znajomym bardzo duzo sie posprawdzalo wiec i ja sprubuje.....z ciekawosci ide za 2 tyg:) Pozniej moge dac znac co i jak :)

Gość dorka76
no spoko jak bys mogla to daj znac.jak bylo i wogole czy pierdoly gada czy warto isc. dzieki!

Gość data MUSSS
BYŁEM SPRAWDZIŁO SIĘ.....BYŁEM PONOWNIE , SPRAWDZA SIĘ...O PRZESZŁOŚCI MOJEJ WIEDZIAŁA SPRAWY O KTÓRYCH JUŻ ZAPOMNIAŁEM BO WSTYD...WIĘC JEJ PRZERWAŁEM. JEŻELI ONA ZGADYWAŁA ... TO TRAFIAŁA KILKA RAZY W 10. MOJA MATULA BYŁA.... NIESTETYWSZYSTKOSIESPRAWDZILO.

Gość a ja byłam 5 razy
i pudło, chyba pecha jakiegos mam :O

Gość niestety zgadza sie
bylam 2 razy u wrozki i sprawdzilo sie co mi powiedziala

Gość gruba786
mi tez sie sprawdzilo!!!!!!!

Mnie tez sie spelnilo.....mojej siostrze tez....Jestem ciekawa jakie sa umiejetnosci Aidy:) chetenie bym sie do niej wybrala:)

A może lepiej nie znać swojej przyszłości? Szczególnie jeżeli jest \"czarna\". Kto wie?

ja bylam kilka razy u wrozki.. wrozyla mi z tarota i wiekszosc rzeczy sie sprawdzilo! znow sie do niej wybieram :) mowila na temat przeszlosci i przyszlosci.. raz bylam u innej, wrozyla mi ze zwyklych kart i pokrywalo sie to co mowila tarocistka :)

byłam u 2 różnych wróżek :) to co powiedziała pierwsza sprawdza się powoli :) to co powiedziała druga nic do tej pory się nie wydarzyło :O poszłam z ciekawości jak to jest :) i oczywiście pierwsza była z polecenia koleżanki i jej też się sprawdziło :) mam ochotę iść jeszcze do astrologa :) :)

Gość karolka 45
ja tez bylam u wrozki i sie sprawdzilo jak na razie zobaczymy co bedzie dalej?

Gość Zofiaaa
Dla mnie najlepsza wróżka to Pani Grażyna, nie tylko przekazuje, co wid******artach, ale doradza - bardzo, bardzo sensownie, jej telefon to 708 403 155 , całkiem przystępna cena 2,58zł/min

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.

Gość gość
To wróżka Diana (z wrozkadiana.pl) uratowała mój związek, w którym ostatnio nie dzialo sie zbyt dobrze. Przekonałem swoja dziewczyne do wspólnego przeprowadzania rytuałów miłosnych. Może to brzmi śmiesznie, ale wszystkim sceptykom proponuję je sprawdzić, bo one działają. Nie wiem jak, ale działają.