Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko troski specjalnej

jak to jest, że po paru zaledwie redsach juz mi sie we łbie kręci

Polecane posty

kurde, no, nie jestem chuda, pije nie rzadko, a łeb mam tak słaby jak dziecko:) wystarczy że 2 redd'sy wypije i już wszyscy widzą, że sobie popiłam :O a gdybym teraz jeszcze broń boże cos mocniejszego chciała to zaraz rzygałabym jak kot to nie fair :/

Gość urszuuuuuuuuuuulka
przed "libacją" zjedz coś bardzo tłustego ;) albo szklanke oleju :D

oj wcale niekoniecznie.. po prostu gdy ja już rady nie daje, ten kto mi sie napatoczy, ten dostanie browara nienapoczętego, który jednak zakupiony za moje $ został.. dla mnie to żaden zysk :ojedynie tyle, że mniej kcal..

Gość no ja mam podobnie
a może pijesz na głodniaka? też tak mam. Do tego jak jestem pijana to mam takie dziwne stany świadomości i zachowuje sie baaardzo dziwnie( dużo razy bardziej dziwnie niż inne pijane osoby :-p) ale przynajmniej nigdy nie miewam kaca

oj magda, dzieki, bo zawsze ze mnie sie nabijaja, że reddds to jak oranżada,, no a ze pije na głodnoaka to fakt, no ale przecież nie bede sie wczesniej zapychac, bo wtedy nie zmieszcze nawet całego 0,5 l do żołądka... cóż, taki los... a dziwne stany ja też miewam, i całkiem je lubie, ale najgorsze jest to, że troche dziwnie wyglądam i zachowuje sie wtedy..:o

odrazu ta sama mysl mi przyszla co u wielbiciela ze przynajmniej jestes ekonomiczna p.s.w przeciwienstwie do mnie ;)