Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOKO POKO

JAK ZAPOMNIEĆ O INNYM ?

Polecane posty

Gość LOKO POKO

JESTEM W STAŁYM ZWIĄZKU ALE OSTATNIO JEDNO SPOJRZENIE NIEZNAJOMEGO NIE DAJE MI SPOKOJU. CO ROBIĆ JEŚLI PRZEZ JEDNO NIEŚMIAŁE SPOJRZENIE ZMIENIŁO MOJE ŻYCIE !!!!!!!!!!!!! CZY TO COŚ ZNACZY? MOŻE Z TYM FACETEM CO JESTEM , NIE POWINNAM BYĆ? PIJE ZE SMUTKU CZY KTOŚ POMOŻE MI OTWORZYĆ OCZY ?

Gość kolejka drabinowa
ja też chcę o kimś przestać myśleć!!!!!! :( niestety nie wiem jak sobie z tym poradzić, wiem ze czas napewno tego nie 'załatwi'

Gość etoile qui te dit
wiesz jesli jedno spojrzenie az tak cie zmieniło to cos jets nie tak albo jestes z kims ot tak i tak spragniona jestes adoracji, ze wlasnie jedno spojrzenie i jestes cala dla niego. czyli ze jestes z facetem ktorego nie kochasz, tyle. normalnie to kobieta reaguje - napewno zona mu juz nie.. i szuka innej, to sie lampi:)

Gość red wine.
no co ty??? mi taki nieznajomy zmienil zycie... tzn zmienil bo stal sie znajomym, bardzo dobrym... okazal sie byc nic nie wartym gnojem... ale nic juz nie jest takie jak bylo. nic. zanim sie pojawil bylam szczesliwa. bylam przekonana ze moj zwiazek jest idealny... teraz, nie potrafie o nim zapomniec. nie potrafie... wszystko jest do dupy pamietam jak jakis czas temu przechodzilam to co ty... i dzis tez pije i jest mi gorzej i gorzej i smutniej...

Gość LOKO POKO
NO JA TEŻ PIJE BOŻE TRAGEDIA CO CI FACECI Z NAS ROBIĄ

Gość LOKO POKO
MYŚLE O NIM ZASTANAWIAM SIĘ CZY JESZCZE GO SPOTKAM BYŁAM W TEDY W PRACY A TAM ZAWSZE ZACHOWUJE SIE STOSOWNIE ZAWRÓCIŁ MI W GŁOWIE NIE MA CO STRASZNIE MNIE TO MĘCZY

Gość red wine.
nooo, pamietam jak go zobaczylam. jak mu mowilam zeby dal spokoj, ze z kims jestem i jak mnie ciagnelo do niego. nie moglam przestac o nim myslec. ja mialam taka sytuacje ze on sie nie poddawal, probowal i probowal. gdy go odrzucalam czulam sie strasznie. wracalam do domu i rozpaczalam, ze moze to jest ten ktos szczegolny jezeli nie moge przestac myslec. umawialam sie, potem na godzine przed odwolywalam bo mialam wyrzuty sumienia i przez nastepne dni myslalam co by bylo gdyby... potem sie dowiedzialam, co by bylo... przy nim wszystkie wlosy mi stawaly deba, miekly nogi itp. okazal sie swinia. dzis moje zycie jest inne. gorsze. ja jestem gorsza. zmienil mnie na gorsze. brzydze sie soba i brzydze sie nim Zdrowie!!!

Gość LOKO POKO
STRASZNE JEST TO CO PISZESZ NIE MOŻESZ SIĘ SOBĄ BRZYDZIĆ JESTEŚMY TYLKO LUDZMI POPEŁNIAMY BŁĘDY I TYLE NA PEWNO SIĘ DUŻO NAUCZYŁAŚ DOBRZE CI TO ZROBI CO CIĘ NIE ZABIJE TO CIĘ WZMOCNI PAMIĘTAJ O TYM TRZEBA MYŚLEĆ CO NAS CZEKA LEPSZEGO ZDROWIE!!!!!!!!!!!!!!

Gość red wine.
tak, wiem. przezyje. dam rade. musze dac rade. i walczyc o moj zwiazek. ale jak skoro ciagle tamten w mojej glowie??? ze tez musialam go spotkac!!! identycznie jak u ciebie. zobaczylam go i jakbym w leb dostala. szlam do domu jak pijana. i od tamtej pory w mojej glowie tylko on. pieprzona chemia!!! Zdrowko:-)

Gość LOKO POKO
NO ŚMIAĆ MI SIĘ CHCE FAJNIE ŻE NIE JESTEM JEDNA MUSIMY POSZUKAĆ NASTĘPNYCH ZDRÓWKO

Gość red wine.
a zobaczysz go jeszcze??

Gość aaaaabbbb
mialam to samo...od lat jestem sama - spotkalam go, gdy wszystko mi się waliło, zmarnowalam 1,5roku zycia przez 2 spotkania...probowal sie ze mna kontaktowac, ale ja juz nie widzialam sensu rozmowy ani znajomosci z nim

Gość LOKO POKO
MAM NADZIEJE ŻESPOTKAM ALE MARNE SZANSE DLATEGO CIERPIE TAK MI SIĘ PODOBA MARZE O NIM O CHWILI

Gość LOKO POKO
ZAWSZE TRZEBA PRÓBOWAĆ A POTEM ŹAŁOWAĆ ALBO NIE TO DO 2 KOLEŻANKI

Gość LOKO POKO
BOŻE CHYBA SIĘ JUŻ UPIŁAM NIE MA CO SIE ZASTANAWIAĆ ZYCIE JEST ZA KRÓTKIE SPOTYKAĆ SIĘ I PRÓBOWAĆ A POŹNIEJ ŻAŁOWAĆ

Gość etoile qui te dit
zawsze trzeba proboiwac:) a do 2 kolezanki, jak kobieta cos potrzebuje to wie kogo szukac by jej pomogl- czyli tak go wykorzystac:) mowmy prawde. wali sie jej to szuka kogos kto za nią jak do tej pory mąz to robił, bedzie zył, podjemowął decyzje, załatwiał sprawy, a najlepiej był z nia jak maz, aby ona zyła jak mała dziewczynka bez zmartwien.

Miałam podobną sytuację: długoletni związek, w którym od dawna było tragicznie :( Pojawił się ... kolega, nasz wspólny, powiedzmy, że bardzo mi się spodobał. Kilka spotkań, koniec bezsensowny, żałuję swojego zachowania. Myślałam, że skoro nie układa mi się z facetem (dochodziło z jego strony nawet do rękoczynów), to ten \"nowy\" coś mi zrekompensuje. Okazał się gówniarzem, stosownie do wieku. Nawet nie miał odwagi powiedzieć, że nie widzi sensu w dalszych kontaktach. Teraz nie jestem z żadnym z nich.

Gość etoile qui te dit
22.10] 00:52 spotykac sie:) a załuje sie tylko wtedy jak to nie była ta osoba a to juz widac po duszach, jakie maja zdanie, zainteresowania, co lubia, nawet jaki typ sms:) co ich ujmuje:)

Gość LOKO POKO
WŁAŚNIE MAM ZA DUŻO DO STRACENIA CHCIAŁABYM I BOJE SIĘ JA ŻYJE CHWILĄ SKUSIŁA BYM SIĘ LUBIE MESKICH, ZADBANYCH FACETÓW ON MIAŁ TO COŚ ALE NIC NIE BEDZIE BO OBOJE KOGOŚ MAMY

Gość LOKO POKO
DRĘCZY MNIE TO JAKA JEST TA ONA ???? ŻYCIE JEST OKRUTNE

Gość on1ona
witajcie Moje Panie ! Powiem Wam że wskoczyłem tutaj wyszperać jakieś wiadomości podpowiedzi wiadomo że do każdej osoby trzeba podejść indywidualnie, ale mam podobny problem tylko że ja jestem sam a Ona nie. Tak mi sie spodobała moja koleżanka z pracy że motyle w brzuchu nie dają mi żyć a na jej widok poważnie też mi kolana sie uginaja ale nie daje poznac po sobie ;) no może troche. W piatek chciałem sie z nią umówić po pracy na kawe i niestety usłyszałem że juz sie z kimś spotyka, ale bardzo chetnie w pracy jak to przeważnie robimy duzo rozmawiamy i spotykamy sie na przerwie u mnie i uniej na kawie. Chce powalczyć o nią , nie jestem typem faceta który składa broń i też bardzo bym chciał wiedzieć jaki jest tamten facet. I tak bede sobą ale zawsze troche wiadomośći na temat konkurncji nie zaszkodzi ;) pomogłoby mi to obrać odpowiednia taktyke :) i też sie wczoraj ze "szczęcia" napiłem ojjj kac dziś straszny :) z drugiej strony pomyslałem co to było za życie jakby nam sie wszystko udawało, może jak sie uda to smak wygranej i satysfakcja zdobycia jej serducha bedzie niesamowita że uuu a może aaa :) a może sie wypale do konca, póki co obrączki nie ma na palcu i od jutro bede "kłusownikiem" zobaczymy. pozdrawiam

Gość Magda231983
ja poswieciłabym rodzine dla faceta ktorego kocham ... szkoda tylko ze on mnie strasznie oszukał... chyba sie wykoncze mam juz głowe spuchnieta od mysli... uwielbiam go kocham i wogole... z jednej strony zycze mu jak najogrzej a z drugiej modle sie zeby sie odezwał... Głupia ze mnie baba... nie mam juz do siebie szacunku... MAM ZA SWOJE

Ja też z tym walcze. Zastanawiam się dlaczego faceci tak silnie na nas działają, myslicie że my na nich też tak działamy?

Gość on1ona
żebyście wiedzialy jak mocno działacie na nas :) bardzo bardzo mocno